. Cand sa il prind m-a luat in brate (am simtit ceva ciudat, parca m-a atras ceva la el). Dupa ce mi-a dat drumul am plecat. S-a sunat de intrare(aveam ora la el in clasa). Dupa terminarea orei imi dau seama ca mi-am uitat aparatul de fotografiat si il rog sa mi-l aduca, el foarte dragut, mi-l aduce. De atunci parca s-a intamplat ceva cu mine, am inceput sa il plac.Intr-e timp am aflat ca are prietena(clasa a7a =]]) si l-am pus pe un coleg de-al lui sa il intrebe de cat timp sta cu ea.Cand baiatul a venit sa imi spuna era si el prin preajma.Baiatul imi spusese iar dupa aceea el s-a uitat la mine, mi-a zambit si mi-a facut cu mana. Dupa toate astea cand eu ieseam afara venea si el dar nu statea acolo unde stateam eu. M-am dus sus la etajul liceului si era acolo. Un baiat tare idiot m-a speriat si am inceput sa zbier
. Cand sa il prind m-a luat in brate (am simtit ceva ciudat, parca m-a atras ceva la el). Dupa ce mi-a dat drumul am plecat. S-a sunat de intrare(aveam ora la el in clasa). Dupa terminarea orei imi dau seama ca mi-am uitat aparatul de fotografiat si il rog sa mi-l aduca, el foarte dragut, mi-l aduce. De atunci parca s-a intamplat ceva cu mine, am inceput sa il plac.Intr-e timp am aflat ca are prietena(clasa a7a =]]) si l-am pus pe un coleg de-al lui sa il intrebe de cat timp sta cu ea.Cand baiatul a venit sa imi spuna era si el prin preajma.Baiatul imi spusese iar dupa aceea el s-a uitat la mine, mi-a zambit si mi-a facut cu mana. Dupa toate astea cand eu ieseam afara venea si el dar nu statea acolo unde stateam eu. M-am dus sus la etajul liceului si era acolo. Un baiat tare idiot m-a speriat si am inceput sa zbier (asa fac eu cand ma sperii) iar el m-a apucat usor de par(eram cu spatele la el), m-am intors si i-am tras o privire urata iar el m-a luat de maini
(asa fac eu cand ma sperii) iar el m-a apucat usor de par(eram cu spatele la el), m-am intors si i-am tras o privire urata iar el m-a luat de maini . Mi-am continuat drumul. Dupa toate astea am facut rost de id si nr lui de telefon.Am vorbit ceva prin sms iar seara cand i-am spus noapte buna mi-a spus si el si a >pus":*".:". credeti ca s-ar putea sa ma placa?
. Mi-am continuat drumul. Dupa toate astea am facut rost de id si nr lui de telefon.Am vorbit ceva prin sms iar seara cand i-am spus noapte buna mi-a spus si el si a >pus":*".:". credeti ca s-ar putea sa ma placa? .Cum as putea sa il atrag? Un sfat va rog
.Cum as putea sa il atrag? Un sfat va rog  . Dau FUNDA mare mare mare si VOT tuturor celor care ma ajuta :*!
. Dau FUNDA mare mare mare si VOT tuturor celor care ma ajuta :*!					
					E posibil sa te placa. Ar trebui sa intri in vorba cu el, sa vezi ce ii place si ce nu, ce hobby-uri are, spre exemplu un anumit film, dupa ce te documentezi de el, poti sa aduci in discutie asta. Trebuie sa gasesti sa aveti preocupari comune, prieteni comuni, pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de el, dar vezi totusi sa nu intreci limita pentru a te crede disperata sau pentru a avea probleme cu prietena lui. Succes Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?
 Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita? MErci si eu. pup :**
 MErci si eu. pup :**

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

O super poveste in primul rand.Vb cat mai mult cu el si fii insistenta dar nu prea mult, fa`l sa se ataseze cat mai mult de tine si sa isi uite prietena, uita`te mereu si zambeste la el.Arata`i ca il placi. Sper sa aveti o frumoasa poveste de dragoste succes
					Da te place. pai stai si tu prin preajma lui si da-i si tu priviri sexy de alea provocatoare, de pisica neagra:->, pune-ti mana pe umar(stiam ca baietii se simt atrasi de chestia asta). Aia cu imbratisarea mi-a placut la nebunie
 pai stai si tu prin preajma lui si da-i si tu priviri sexy de alea provocatoare, de pisica neagra:->, pune-ti mana pe umar(stiam ca baietii se simt atrasi de chestia asta). Aia cu imbratisarea mi-a placut la nebunie cred ca te-a excitat. de asta tot il placi tu
 cred ca te-a excitat. de asta tot il placi tu . Succese.
. Succese. .
. 

Valeu femeie mi-a luat 10 min numai sa citesc  oare cat te-oi fi chinuit tu sa scrii...
 oare cat te-oi fi chinuit tu sa scrii...

Fato daca tia pus :* asta nu inseamna ca te place...dar oricum ar trebui sa incerci... daca as fii in locul tau las trage de limba despre prietena lui sa vad daca chiar tine la ea.mult succes