| aniriiiiii a întrebat:

Am si eu o mica problema.Astazi am vorbit cu prietenul meu la telefon si i-am spus ca de la un timp este irascibil, iar el a zis ironic "da am gasit pe alta si vreau sa scap de tine" [eu stiu ca nu e adevarat si credeti`ma nu este, ma iubeste prea mult] am facut pe suparata si am vrut sa-l las sa ma convinga ca nu e asa, el mi-a spus ca e curios sa vada ce cred. El niciodata nu incearca sa convinga un om, il lasa sa creada ce vrea si nu stiu cum sa il fac sa ma convinga ca nu e asa, nu stiu cum sa procedez cu el happyDaca ii zic, ca eu cred ca si-a gasit pe alta o sa se supere[desi nu`i asa]. Nu stiu... vreau ideibig grin e cam dificil caracterul lui si cam ciudatlaughing Vreau sa fac cumva, incat tot eu sa fiu cea "castigatoare" sper sa ma intelegeti happy

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Aici nu poti pierde sau castiga ceva. Ar fi cazul sa lasi de la tine. Cand iubesti faci unele concesii. Dintr-o simpla afirmatie puerila care aparent este o gluma, cred ca se poate ajunge la cearta si-n final despartire. Impaca-l si lasati aceasta situatie in trecut. Nu-i loc de orgolii, nu intr-o relatie.

1 răspuns:
| vitas a răspuns:

Intreba-l cum o cheama pe noua lui prietena cati nai are si mai multe intrebari de-astea o sa vezi ca o sa-l prinzibig grin