| EuAlexia a întrebat:

Buna as vrea sa va cer parerea, mai ales voua fetelor in legatura cu ceva. La scoala e un baiat X care e in clasa cu mine. El merge la toate fetele din clasa si le ia in brate, dar vine la mine si zice ca ma iubeste. Toata pauza incearca sa ma ia de mana, de cele mai multe ori reuseste, oncearca sa ma ia in brate si mai ales, incearca sa ma sarute.A reusit de cateva ori sa o faca, dar numai pe obraz, insa el incearca sa ma sarute pe buze (intelegeti voi), stau cu el in banca si tot inceatca sa ma ia de mana.In pauza vine, ma cuprinde chiar daca zic nu si zice"ce mult me iubim noi", sau"dragostea mea".Ma deranjeaza oarecum ca ia si alte fete im brate, chiar daca nu le zice ca le iubeste, sau asa ceva. Ce sa fac? Sa il las sa ma sarute? Sa il las sa-mi fie prieten. RASPUNDETIMI VA ROG. Multumesc.

10 răspunsuri:
| passyon22 a răspuns:

Hehe,asta inseamna ca este imatur si libidinos:d Iti trebuie un baiat cu bun simt si cu demnitate, nu unul care ar sta cu toatetongue succes :*

| NinaSimone a răspuns:

E un doritor de atentie happy

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Nu il lasa sa te sarute. Doar prieten!

| CrazzzyA a răspuns:

Mi-am amintit de un tip ce ma sacaia si pe mine cam la fel laughing
Practic tipul nu vrea nimic de la tine pentru ca asa face cu toate fetele. Se joaca cu tine si tu ii cam permiti. Evident, ai putea sa-l intrebi serios de ce tot face gesturile pe care le face, dar mai mult ca sigur iti va da un raspuns gen "Pai stii ca te iubesc" sau dume de-astea.
Cel mai bine ar fi sa-l lasi in pace si sa-i spui si lui sa te lase in pace pentru ca tu nu vrei sa ai nicio treaba cu un tip ca el.

| positivity a răspuns:

Tipul este un imatur.
Cunosc şi eu un astfel de băiat, se dă la toate fetele, le ia în brațe, sperând ca la final să aibă măcar una la mâinile lui.
E genul de tip care e obsedat după atenție.
Eu zic să fiți doar prieteni, pentru că mai mult nu se merită.

| EuAlexia explică (pentru positivity):

Lam intrebat de ce face toate astea si a zic ca ma iubedte. Iam zic ''cand o sami da-i pace''si a zis ca in vacanta, ca dupa ce incepe iar scoaoa o sa ma ia in brate

| EuAlexia explică (pentru EuAlexia):

Astept mai multe raspunsuri, va rog

| positivity a răspuns (pentru EuAlexia):

Pune-i o întrebare care să-l lase puţin cu ochii în soare, ceva de genul acesta "Dacă zici că mă iubești de ce te dai la toate fetele? Aşa îmi demonstrezi tu mie că mă iubești?".
Dar nu-i da semne care ar presupune ce simți tu pentru el, fii ca te gheață (misterioasă).

| CristinaLorena a răspuns:

Nu-l lasa sa te sarute! Spune-i despre asta si vezi ce-ti va raspunde.

| EuAlexia explică (pentru CristinaLorena):

Cel mai rau e ca m-a tinut de mana in data de 12.12. 2012 la ora 12:12:12.Sper ca ce sa zvonit despre aceasta data sa nu fie adevarat