| loove_5215 a întrebat:

astazi am avut o intamplare ciudata.la ultima ora de gandire pozitiva(stiu, e o prostie)am stat pe scaunul baiatului de care imi place, iar el a stat altundeva.si s-a enervat cand a vazut ca m-am pus pe scaunul lui si mi-a zis sa nu i-l rup.in timp ce ne jucam ceva eu i-am spus in gluma baiatului de care imi place ca i-a cazut ceva din scaun. el mi-a raspuns zicandu-mi ca era capul meu.profa a auzit si ne-a spus(tuturor colegilor)ca i se pare ca angrybaiatului de care imi place)ma place.eu am fost rusinata, si am mers la locul meu.profa m-a luat pe coridor si mi-a spus ca de obicei baietii, daca le place o fata, fac anumite gesturi si fapte.cand am mers acasa(am mers cu X)i-am spus ce mi-a zis profa si el mi-a spus ca este ADEVARAT ce a zis ea.deci credeti ca mi-a spus ca ma place? pentru.ca nu am prea inteles.mersi muultkiss

6 răspunsuri:
| Bii26 a răspuns:

Te place.Fii sigura.Lasa-l o vreme.Trateaza-l cu indiferenta si va veni singur la tine fara ajutorul tau.

| paramore a răspuns:

Aparte ca baiatul nu prea avea o gandire pozitivalaughingdar de obicei baietii asa fac, mai ales la scoala ca sa se dea importantioh go onjnd le place o fata incearca sa o necajeasca, sa o supere...deci,ceva ceva e la mijloclove struckeu cred ca te place, si nu cred ca s-a suparat pe bune ca te-ai pus in locul lui, cauta sa se bage in seamawinking

| vlaaddd a răspuns:

Sigur, te iubeste.

| un copil:x a răspuns:

Din ceea ce ai scris la inceput mie una nu mi se pare ca te place, chiar daca toti zic altcevalaughing. Cum sa se enerveze ca te-ai pus pe scaunul lui, sau sa faca glume spunandu-ti ca ti-a cazut capul? Dupa parerea mea astea nu sunt gesturi de om indragostitthinking Iar atunci cand i-ai spus ca unii baieti fac anumite gesturi, cand plac o fata, iar el pur si simplu a aprobat, nu a recunoscut ca te place.Doar daca tu i-ai zis ca pofa s-a referit la voi doi, atunci da, probabil te place. Dar cati ani aveti?thinking

| AnonimaNo.1 a răspuns:

Da, sunt sigura ca te place :X :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poat ca da, dar daca se poarta mereu asa de ciutat cu tine si nu incearca sa se apropie de tine...mai bine gaseste'ti unul mai matur:dbig grinbig grinbig grin sper sa te ajut tongue