Aveam ora de la 13 la 14 cu secretarul
Si intra asta in clasa, ne pune sa facem o reclamatie catre OPC ca nu stiu ce.Vine apoi pe la jumatatea orei, ne cere alea si se uita peste ele.Numai una corecta(a mea
), si incpe si zice ``ba voi ati facut vreodata scrisoare? ati trimis vreo scrisoare?``
si ne ia pe rand:``tu cui ai trimis?``-``matusii don` profesor``
``varamii don profesor``
``lui tata don profesor``
si ajunge la ultima banca. face unu ``lui MosCraciun``
)
halal de elevi de clasa a8-a, ultimu de groaza
Îmi amintesc cu placere de o intamplare deosebita. Eram in pauza si intamplator am prins o cioara. Am legato de picioare si am asezato in banca la un coleg. Urma ora cu profesoara de chimie, care era foarte severa. În timpul orei, cioara a inceput sa carae, sa bata din aripi. Profesoara a ramas uluita si si-a luat catalogul si a plecat in cancelarie, era foarte nervoasa si se inrosise la fata. Ce a urmat e lesne de inteles, note scazute la purtare si o amintire pe care nu o pot sa o uit.
Eram in pauza.Si vine un coleg de-al meu cu un afis cu "nu deranjati!" si sub era o imagine cu un tip si o tipa intr-o pozitie de sex.Si ne vine noua minunata idee de a lipi afisul pe usa de la clasa. Aveam latina, profesoara fiind foarte stricta. S-a sunat de intrare, ne-am asezat in banci, vine profa si incepe sa urle
. A plecat dupa director, noroc ca nu era in scoala
Eu aveam chef de plimbat
si m-am urcat pe catedra si 2 colege m-au tras cu ea pana la usa si au vrut s-o ridice cu mine s-o scoata pe hol.numai ca.horror.m-am trezit jos pe parchet.eu eram in pozitia de somn pe catedra. pur si simplu s-a rupt iar colegii erau pe jos de ras si se uitat la mine cum stateam intinsa pe podea si nu mai stiam ce sa fac sa ma ridic sau nu ![]()
oricum era din pal facuta si veche dar tot am avut nota scazuta la purtare