Fara suparare, dar sunt o prostie. Nu poti sa ai o relatie adevarata cu o persoana pe care nu o vezi, cu care nu vorbesti fata in fata. De fapt dragostea e provocata de o serie de reactii chimice, si nu poate fi vorba de asa ceva daca nu atingi, nu mirosi persoana respectiva.
In plus pe mess te poti preface, poti juca un rol, e usor sa pozezi intr-o persoana minunata care se potriveste perfect cu pers cu care vorbesti, dar in realitate nu mai e aceeasi situatie, nu iti poti controla 100% reactiile, limbajul corporal si doar asa poti vedea exact ce fel de persoana e cea cu care vrei sa ai o relatie, poate are niste ticuri enervante cine stie. In plus pe mess se poate minti, poate ca in timp ce vb cu tine, vorbeste cu inca 5 fete, adica majoritatea vorbim cu mai multi deodata, asa ca mai bine lasa genul acesta de relatii.
Ce pot spune, am stat si eu pe net 9 luni, e o tampenie.
Am stat dupa o moloveanca 9 luni, cand s-a facut timpu sa vina la mine din Germania, a prostito 1 tampit de bucurestean de s-a despartit de mine, ala dupa o fript-o si eu dat papuci![]()
Cei in mana nu-i minciuna![]()
Dar daca ai pana in 15 ani merita sa visezi pe net
Va multumesc mati ajutat mult de acum inainte nu o sa mai cred in relatile pe mes aventi dreptate nu poti ai incredere intr-o persuana pe mes
:*
Buna.
Unele functioneaza altele nu.
Dar in cele mai des intalnite cazuri ies prietenii frumoase.
Bafta!
O prostie dupa parerea mea pentru ca nu al cunosti cum e an realitate nul vezi si nul cunosti orcate tiar spune despre ia/el
Eu zic ca mai bine traiesti in realitate, nu pe mes pentru ca unele persoane nu sunt in realitate cum sunt si pe mes ![]()
pe mes poti vorbi oricand deschis orice subient dar in realitate e altceva...
ru decizi
Va multumesc mati ajutat mult de acum inainte nu o sa mai cred in relatile pe mes aveti dreptate nu poti sa ai incredere de persuanele de pe mes vb poate vi minciune...:*