Nu te merita
daca place si alta fata inseamna ca nu tine la tine,
dn moment ce tine la tine nu vad dc ar mai cauta pe altcineva
poate te foloseste![]()
eu zic ca ar trebui sa-i dai papucii pana nu icepi sa-l iubesti cu adevarat![]()
sau daca`liubesti pune-l sa aleaga intre tine si respectiva.
daca nu vrea sa aleaga
da`i papucii
cu toate ca`l iubesti
ma bine suferi acum decat mai tarziu![]()
parere mea
Il pui sa aleaga intre tine si respectiva...pe care o place.Totusi trebuie apreciata sinceritatea lui
trebuie sa o placa pe una dintre voi mai mult dar daca vezi ca nu poate renunta la ea ar fi mai bine sa-l lasi, daca el ar fi in locul tau oare cum ar reactiona, ar fi de acord sa iesi cu el dar sa-l placi pe altul?
Sa ii dai papuci pana nu ti da el, si sa ii zici in fata ca e un nesimtit si ca nu se poate cu doua!
In acest caz, eu cred ca ar cam trebui sa ai o discutie cu el si sa il intrebi ce are de gand sa faca: vrea sa stea cu tine sau se duce la cealalta fata. Si sa nu accepti raspunsuri de genul: pai eu va plac pe amandoua, nu pot rai fara niciuna dintre voi. In aceasta situatie ori te alege pe tine ori pe cealalta
Buna ![]()
Daca dragostea dintre voi e destul de puternica, el va ramane la tine. Dar daca tu esti pentru el doar o aventura, va trecea la urmatoarea.
Oricum daca ii place de alta fata in afara de tine. trebuie sa.ti pui un semn de intrebare.
Mult succes
Andre9 întreabă: