| BrokenAngel_5566 a întrebat:

Cum e profilul stiinte ale naturii? Ce ore se fac?

6 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

E un profil fain, mi se pare cel mai complex. Faci chimie, biologie, fizica, romana, mate, engleza, franceza, religie, sport si mai sunt cateva, dar nu mi le mai amintesc acum.

| Corinne a răspuns:

Si eu sunt la stiintele naturii si am avut de 4 ori pe saptamana matematica, 2biologie, 3 fizica, 3 chimie (una dintre ele fiind ca o obtional ). La inceput de an scolar cand m`am inscris mi-a dat sa aleg ca obtional dintre fizica si chimie.In rest limbile dtraine 2 ore pe saptamana, logica e o materie noua si TIC (Tehnologia Informatie si Comunicatie) si informatica.Eu astea le-am avut noi in clasa a 9a.

| Aykomittt a răspuns:

Buna! La profilul 'Stiintele ale naturii se fac orele:Chimie,Biologie,Romana,Fizica,Matematica,Engleza,Franceza,Tic,Fizica,Geografie, Istorie si Educatie Fizica.
La teza cu subiect unic trebuie sa dai la Romana, Matematica, si trebuie sa mai alegi dintre (Biologie si Geografie). Bafta!

| Andrei20133 a răspuns:

La stiinte sunt si eu si in clasa a 9 a am facut asa :
-Matematica : 4 ore
-Romana : 3
-Engleza : 2
-Franceza :2
-Logica : 1
-Muzica : 1
-Desen : 1
-Sport : 1
-Fizica : 3
-Biologie : 2
-Chimie : 3
-Sport : 1
-Religie : 1
-T.I.C : 2
-Informatica : 1
-Geografie : 1
-Istorie : 1

Se bazeaza pe Chimie-Bilogie dar faci si multa matematica cel putin in clasa a 9 a sper sa-ti fie de folos
La Teze ai asa : - Romana Matematica (obligatoriu)
- Chimie/Biologie/Fizica (3/2) ex : (Chimie Biologie) (Bilogie Fizica) Alegerea ta la care vrei sa dai

__Sper sa-ti fie de folos, Mult succes

| dyzzy22 a răspuns:

Este un profil destul de bun, eu trec in clasa a x-a si a fost bine la profilul acesta:faci multa biologie, fizic si chimie:2 ore de bio, 3 fizic si 2 chimie. si 4 de mate... sper ca ti-am fost de ajutor

Întrebări similare