| mariaioana71637 a întrebat:

Buna, deci eu din toamna urmeaza sa plec la internat intr-un oras mai mare. Efectiv toata lumea imi vorbeste despre droguri, ca o sa ma droghez, ca o sa la stric, ca bla bla bla. Eu inteleg riscul si nu am pus gura nici macar pe o tigara in viata mea, desi am ocazii zilnice si incep eu sa fiu speriata de parca drogurile ar sta la fiecare colt si ar sari pe mine. Ce fac? Mi si frica sa ma mai duc ca am impresia ca is foarte subestimata si incep sa cred si eu despre mine ca o sa ma droghez desi la inceput n aveam nimic in cap despre droguri si nici nu m-am gandit ca trebuie sa-mi fie frica de ele, deoarece sunt foarte hotarata si stiu in ce anturaj sa ma bag si in ce anturaj sa nu ma bag. Ma mai la liceul asta bun sau nu? Nu ma duc de a dragul sa fiu plecata, merg pentru ca profilul respectiv nu exista la mine in oras si am multe oportunități in tari straine de acolo!

1 răspuns:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Depinde de multi factori. Sfatuieste-te cu parintii si vezi daca esti o fire usor influentabila sau nu. Faza cu drogurile nu tine decât de tine si de cât de mult gândesti inainte sa faci un lucru.
Posibilitati si tentatii poti avea toata viata, nu doar acum, asa ca trebuie doar sa gândesti inainte sa faci un lucru si sa iti pui vitorul pe primul loc.