| 78Ilinca8879910 a întrebat:

Buna! i-am spus mamei de iubitul meu, si a zis doar ca "la varsta asta prieten?" si o pune pe sor mea mai mare sa vb cu mine sa ma faca sa termin cu,, prostiile" inf, nu vad ca o intereseaza. Cand a vazut. a mi-a luat trandafir a zis "a procesat", nu stiu ce sa fac sau cum sa actionez, nu de parca iesim … ne vedem doar la scoala si de pupat, nu ne pupam

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru că e conștientă că relațiile la vârsta asta nu țin și că vei fi dezamăgită și vei suferi, ăsta e cel mai bun caz, îi e frică și să nu se întâmple altele (cum ar fi un contact)

| darrio2007 a răspuns:

„Cand a vazut. a mi-a luat trandafir a zis "a procesat","

La 14 ani ai tai si la modul cum scrii, are dreptate maica-ta.

| ania a răspuns:

Mama stie poatedin experienta, ce potențial de dezamagire, deprimare nefericire e sa ai un iubit la varsta asta si probabil ar vrea sa te ferească. Dar unii nu învață decat după ce dau cu capul in mod personal.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu sunt din Romania, nu vorbesc corect româneste si de scris cam greu, dar mama ta are dreptate. La 14 ani, prima data trebuie sa inveti sa scrii corect si abia apoi iti iei iubitel

| sierra1 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

"Nu sunt din Romania, nu vorbesc corect româneste" - atunci comunică corect in rusește, cu putiniștii tăi

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru sierra1):

De unde tragi concluziile astea? laughing laughing laughing
Macar da-mi o explicatie pentru care ai scris " cu putinistii tai" avand in vedere ca nu prea m-am tinut eu de politica.

| sierra1 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

удачи и удачи!

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru sierra1):

Vielen Dank