| Deea a întrebat:

Inainte cand ma imbracam in culori mai inchise imi faceam si unghiile negre si se vedea foarte bine.Acum daca imi fac unghiile negre toata lumea zice ca is emo.Deja m`am saturat ca nu pot sa port o bluza mai inchisa sau un fard maro mai inchis ca sar toti cu gura. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Andreea_7493 a răspuns:

Hmm...mentalitatea unora, ce poti sa le ceri? Si mie mi se mai intampla laughing Ignora-i... Nu ar trebui sa conteze ce zice lumea, daca tie iti place, e suficient happy

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ar trebui sa iti pese ce zic altii?raised eyebrows
Numai ca informatie diversa draga mea.Doar atatwinking

| Emena a răspuns:

Te imbraci cum vrei tu,. nu cum spun ceilalti.si daca te considera emo ce. tu stii ca nu esti.nu conteaza parerea lor.ci parerea ta.atata timp cat te simti bine cu ceea ce faci.pentru ce sa te schimbi pentru ei

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!kiss
Eu zic sa nu ii mai iei in seamawinking
Tu poarta ce vrei si ce iti placewinking O sa se sature ei sa tot comentezewinking

| Helvete a răspuns:

Si eu mai patesc uneori asta. Ma rog, eu nu ma imbrac numai in culori inchise, eventual negru in combinatie cu alte culori, si si eu imi fac unghiile cu negru(nu numai cu negru, dar in mare parte da) si mai se trezeste cate unu' sa strige "Emo!" sau sa comenteze vreunul pe la scoala, cu toate ca eu nu am nicio treaba cu "emo", dar ma fac ca nu aud si gata, chiar nu ar trebui sa te consumi pentru asta. Parerea lor nu conteaza, tu sti ca nu esti cum zic ei si asta e tot ce conteaza. Important e sa fi tu si sa te imbraci cum vrei, fara sa ti cont de ce cred ceilalti. Pur si simplu ignora-i.winking

| Adya20 a răspuns:

Eu zic sa nu-i bagi in seama pur si simplu, pana si vedetele au unghiile negre iar daca porti un fard mai inchis sau porti o bluza de o culoare inchisa ce?happyTe imbraci pur si simplu cu ce vrei si ce iti place tie!happy

| Яùxsi a răspuns:

Nu baga de seama ce zic ceilalti. imbraca`te cum iti place tie happy

| AlinaOneDirection a răspuns:

Nu lua in serios tot ce spun ceilalti dar incearca sa te imbraci in culori mai vesele pentru ca o sa te scoata in evidenta.

| Absenta a răspuns:

Imbraca-te cum vrei, cum iti sta bine, ignora-i oh go on
Eu am un afisier in camera unde. mi pun poze, si am pus si poza care o am la "avatar"aici pe TPU(nu stiu cum sa. i spunbig grin) si mama de trei zile imi face scandal ca eu is emo si ca azi-maine o sa ma vada cu venele taiateoh go onlaughing la inceput ma enervam, pentru ca nu imi placea sa fiu judecata gresit, i-am explicat frumos ce inseamna sa fii emo dar nu a inteles si continua asa ca am ignorat. o
deci pers care iti spun tie asa sa se informeze sau sa.si ia liberoh go onhappy

| Clauditza a răspuns:

EMO eu chiar ascult de gura lumii da tu fa ce vrei.

| oxigen_9536 a răspuns:

Stiu cum e si eu ma imbrac in culori inchise si ma machez ca asazisii "emo" si evident toata lumea comenteaza. or sa se obisnuiasca cu tine intr-un final si nu te mai lua dupa gura lumii. lumea e proasta se iau unii dupa altii, desi nu stiu ce inseamna... multi sunt inspaimantati de ce s-ar intampla daca cealalta categorie [ex:emo, goth-minimanea] ar domina-o pe cealalta si de asta se comporta asa unii. legea junglei-omoara sau fi omorat.
de obicei persoanele care adopta culorile inchise au ceva pe suflet, sunt suparati, sau ascund ceva si asta e o metoda de a atrage atentia si de a inlatura oamenii in acelasi timp.
nu te mai lua dupa eilaughing lasa-i in pace sa spuna si sa faca ce vor laughing nu-i mai lua in seama
lumea se teme de ce nu intelege:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui baga in sema tu porti ce vrei nu ceti spune lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-au zic ca ma imbrac ca o travestita, ca o emonoaie, si in cate mai cate feluri... Oricum, nu ma supor deoarece stiu ca o zic ca o gluma. Dar vrei sa zici ca tie nu-ti place sa te strige emohee hee, probabil aici vreai sa zicem toti ca: da, esti emo sau chestii de genu`.winking. Vezi-ti de treaba ta si imbraca-te cum vrei tuwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol
Te imbraci si te aranjezi cum vrei si cum iti sta tie bine si cat de bine te simti in pielea ta
ce conteaza ce zice luma?
Lumea oricum e rea nu asculta de eaoh go on la mine se intampla dar nu imi pasa daca mie imi place ma simt bine asta conteaza
CeaU! Succes:*