Hmm...mentalitatea unora, ce poti sa le ceri? Si mie mi se mai intampla Ignora-i... Nu ar trebui sa conteze ce zice lumea, daca tie iti place, e suficient
Ar trebui sa iti pese ce zic altii?
Numai ca informatie diversa draga mea.Doar atat
Te imbraci cum vrei tu,. nu cum spun ceilalti.si daca te considera emo ce. tu stii ca nu esti.nu conteaza parerea lor.ci parerea ta.atata timp cat te simti bine cu ceea ce faci.pentru ce sa te schimbi pentru ei
Buna!
Eu zic sa nu ii mai iei in seama
Tu poarta ce vrei si ce iti place O sa se sature ei sa tot comenteze
Si eu mai patesc uneori asta. Ma rog, eu nu ma imbrac numai in culori inchise, eventual negru in combinatie cu alte culori, si si eu imi fac unghiile cu negru(nu numai cu negru, dar in mare parte da) si mai se trezeste cate unu' sa strige "Emo!" sau sa comenteze vreunul pe la scoala, cu toate ca eu nu am nicio treaba cu "emo", dar ma fac ca nu aud si gata, chiar nu ar trebui sa te consumi pentru asta. Parerea lor nu conteaza, tu sti ca nu esti cum zic ei si asta e tot ce conteaza. Important e sa fi tu si sa te imbraci cum vrei, fara sa ti cont de ce cred ceilalti. Pur si simplu ignora-i.
Eu zic sa nu-i bagi in seama pur si simplu, pana si vedetele au unghiile negre iar daca porti un fard mai inchis sau porti o bluza de o culoare inchisa ce?Te imbraci pur si simplu cu ce vrei si ce iti place tie!
Nu lua in serios tot ce spun ceilalti dar incearca sa te imbraci in culori mai vesele pentru ca o sa te scoata in evidenta.
Imbraca-te cum vrei, cum iti sta bine, ignora-i
Eu am un afisier in camera unde. mi pun poze, si am pus si poza care o am la "avatar"aici pe TPU(nu stiu cum sa. i spun) si mama de trei zile imi face scandal ca eu is emo si ca azi-maine o sa ma vada cu venele taiate
la inceput ma enervam, pentru ca nu imi placea sa fiu judecata gresit, i-am explicat frumos ce inseamna sa fii emo dar nu a inteles si continua asa ca am ignorat. o
deci pers care iti spun tie asa sa se informeze sau sa.si ia liber
Stiu cum e si eu ma imbrac in culori inchise si ma machez ca asazisii "emo" si evident toata lumea comenteaza. or sa se obisnuiasca cu tine intr-un final si nu te mai lua dupa gura lumii. lumea e proasta se iau unii dupa altii, desi nu stiu ce inseamna... multi sunt inspaimantati de ce s-ar intampla daca cealalta categorie [ex:emo, goth-minimanea] ar domina-o pe cealalta si de asta se comporta asa unii. legea junglei-omoara sau fi omorat.
de obicei persoanele care adopta culorile inchise au ceva pe suflet, sunt suparati, sau ascund ceva si asta e o metoda de a atrage atentia si de a inlatura oamenii in acelasi timp.
nu te mai lua dupa ei lasa-i in pace sa spuna si sa faca ce vor
nu-i mai lua in seama
lumea se teme de ce nu intelege:p
Mie mi-au zic ca ma imbrac ca o travestita, ca o emonoaie, si in cate mai cate feluri... Oricum, nu ma supor deoarece stiu ca o zic ca o gluma. Dar vrei sa zici ca tie nu-ti place sa te strige emo, probabil aici vreai sa zicem toti ca: da, esti emo sau chestii de genu`.
. Vezi-ti de treaba ta si imbraca-te cum vrei tu
.
barbyr0z.ex.fantadelamaye întreabă: