Pai la 12 ani cred si eu ca nu te lasa. eu am fost prima data in club la balul bobocilor, in clasa a noua...deci aveam vreo 15-16 ani. cat despre iubit tot de la 15-16 ani e ok sa ai.
La 12 ani in club, discoteca?:O doamne totusi adica dupa parerea mea esti prea micaa
primul iubit l-am avut la 14 ani.
inca esti o copila. depinde si ce prietene ai...
daca sunt curvitse nu mas mira. daca sunt fete cu capul pe umeri nu cred ca ar frecventa asa des cluburile.
parerea mea e sa mai astepti
prea mica pentru asa ceva.
asta e parerea mea . poate o sa zici ca am niste conceptii invechite sau eu mai stiu ce dar uite asa auzi te duci in club dai de unu te fraiereste si maine vii acasa cu burta la gura.
sau eu mai stiu ce altceva.
Eu la 14 ani am mers la disco prima data, si primul prieten l-am avut chiar de ziua mea : de ziua indragostitilor. K eu m-am nascut in 14 feb
Eu am fost o singură dată, pe la 12-13 să văd cum e, nespunându-le părinților, dar nici că o să mă mai duc vreodată. Muzică de rahat, cocalari&pițipoance, dansuri cretine. Prefer baruri cu muzică bună.
La 12 ani am fost in disocoteca prima data, cu un verisor mai mare. in seara aia am primit primul sarut dar nu ma combinasem cu acel tip ca pe vremea aceea( acum 6 ani) nu prea le aveam cu asa ceva
Primul iubit l-am avut la 11 ani si tot la 11 ani am fost si in club, dar cu o verisoara mult mai mare. acum merg fff rar in cluburi pentru ca nu mi se mai par asa atractive. mai rarut ca-i mai dragut ps: nu ai nimic de pierdut daca nu te lasa, stai linistita
Eu m-am dus prima data in vara dupa c am vazut la ce liceu am fost admisa.Adica pe la 15 ani.Iar prieten(desi nu il pot numi asa pentru ca noi nu ieseam decat la un suc si nu ne sarurtam ) am avut pe la 13 ani si ceva.La 12 ani sincer mi se pare prea devreme.Sunt multe obiceiuri proaste pe care le fac cei din jur si cu care te-ai putea "obisnui" si tu.Eu nu am mai fost intr-un club de mai bine de un an desi am 18 ani.Mai mult prefer sa ies la o terasa, sa ma plimb seara decat sa ascult manelele din disco.Pt a-i convinge pe parintii tai, poti vorbi cu prietenele tale.Le rogi sa vina la tine si sa ii convinga intr-un fel p ai tai.Succes