| Zapada890 a întrebat:

Bună lume, știu ca ce urmează să vă spun o să credeți ca sunt prost sau alte chestii… mie imi place de o fata fiind de etnie romă, părinții nu sunt deloc de acord să vorbesc cu fata aceea doar fiind de etnie roma (tiganca). Tata doar când a auzit ca îmi place de fata aceea s-a enervat foarte tare, mama nu prea avea treabă, în schimb el... mi-e frică să afle tata ca eu vorbesc cu fata aceea, ne înțelegem bine, vorbim cam orice și alte chestii.
Voi ce spuneți să fac în privința tatalui? El nu e un om rău sau ceva de genu doar pur și simplu nu e de-acord să vb cu fata aceasta de etnie roma.

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Asta daca este cazul. Insa daca sunt tigani care sunt romanizati, atunci nu ar trebui sa fie o problema prea mare.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine nu te implica si mai mult cu fata sau renunță la relatia cu ea.
Rromii au niste obiceiuri foarte ciudate daca cumva ajungeti la relatii intime si află bulibașa.

| Zapada890 explică (pentru darrio2007):

Eu înțeleg ce spui, stai liniștit ca nu se ajunge acolo ca nu sunt genu de băiat ea pare ca o fată normală părinții îs ok gen nu sunt cu neamuri mari sau tradiții de alea sunt ca niște oameni normali. și cred ca ei nu sunt de acord doar din cauza culorii gen ca are pielea maro neagră cum vrei sa ii spui… și pentru mine nu contează culoarea sau aspectul fizic contează să te înțelegi atâta tot

| StoicAnalysis a răspuns:

E destul de complicat sa fi intr-o relatie cu o tiganca. Tiganii au obiceiuri neobisnuite. Daca afla de exemplu tatal ei sau rudele ei, ca te-ai culcat cu ea, esti obligat sa te insori cu ea si sa platesti in monede de aur fata pentru a o cumpara de la ei. Si chiar daca reusesti sa treci de faza asta, nu o sa ai parte de liniste niciodata. Ei ca natie sunt foarte galagiosi. Fac chefuri, se aduna toate neamurile constant la tine sau tu la ei... Daca esti o persoana mai linistita, nu o sa ai o viata prea buna.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Asta daca este cazul. Insa daca sunt tigani care sunt romanizati, atunci nu ar trebui sa fie o problema prea mare.