| Elena990 a întrebat:

Bună! Mai am un pic și termin liceul. Să fiu sinceră, nu am avut părinți stabili financiar, am avut o pensie de urmaș, pentru că tatăl meu a murit. Aș vrea să merg la o universitate din America, College of the Desert Palm, și am decis să muncesc măcar un an-doi ca soldat gradat profesionist ca să-mi dau o sumă de bani, să economisesc, doar pentru a demonstra că pot să mă întrețin de una singură măcar primul an, că din câte am înțeles ajută și cu burse, ceva cazare la familie de gazdă. Din câte știu, posibil să plătești in fiecare an peste 50.000 USD... De ce vreau să merg acolo? Pentru că acceptă elevi din Romania fără bacalaureat. Aș face orice (exceptând munca murdară precum curwia, OF, etc...). Aveți ceva sfaturi? ???? Vreau să fac ceva frumos cu viața mea, totuși, să nu mor cu o poveste plictisitoare. ????

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Aveți ceva sfaturi? Vreau să fac ceva frumos cu viața mea"

mai fă niște școală in primă fază

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vrei un sfat?
Ia BACALAUREATUL! Il vei avea pe viata si vei putea face ce-ti doresti tu in viata.
Fara examenul asta, te vei limita singura.

| Cipi1212 a răspuns:

La College of the Desert Palm este o instituție de învățământ pentru soldați?

| Robert2526 a răspuns:

Ai de gand sanu iei bacul? de ce?

Poti sa iei bacul si sa te orientezi catre universitati care nu au taxe atat de mari totusi happy

| Elena990 explică:

"?" Sunt emoji :}

Întrebări similare