Este o vorba:"Cand totul este bine se intampla ceva rau."Bine nu exact cu cuvintele astea.Si eu plac un baiat dar eu nu stiu daca ma place si mereu visez ca el ma place si ca stam si povestim si chestii dar ceva e bizar aici. Daca el te place si tu visezi ca se poarta urat cu tine si eu visez ca il plac si poate atunci el nu ma place. E chiar invers. Poate ca noi cum traim anumite experiente subconstientul noaptea, nu mai repeta experientele, adica ma refer prin vise; si atunci el vrea ceva nou dar cum tie ti-a placut ce experienta ai trait poate face ceva asemanator si atunci el face exact opus; abia acum realizez ca e cam adevarat ce spun si mi-am dat seama ca exact asa mi se intampla.sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor Pup:*
Visele sunt o proietie a subconstientului tau. in adancul tau iti este frica sa nu te raneasca si de accea visezi aceste lucruri
Parerea mea e ca 'te implici' prea mult... E doar un baiat . Daca spui ca ii place de tine, atunci du-te la el si spune-i sa va combinati
, sau o alta cale. una obisnuita
, pune o amica sa faca asta
. Bafta la baieti
!
De multe ori visele nu au nici o legatura cu realitatea.de si mai multe ori realitate este total opusa visului. nu iti face griji
cristii1 întreabă: