| valexandraally a întrebat:

Bună! Nu vreau să par o ciudată,pur și simplu am nevoie de un sfat.În general nu sunt de acord cu ideea de a intra într-o relație,mai ales pe net.
Recent, am întâlnit un tip pe snap.Totuși diferența vârstei este la limită, el are 19 ani iar eu 14.
Nu consider neapărat asta o relație serioasă,vreau să mă ocup de școală și etc.Țin să menționez că amândoi stăm în orașe diferite, el nu are permis.
Evident că susține ideea că nu mă folosește.Din ce mi-a spus nu a prea interacționat cu fete la viața lui și nu a mai avut vreo relație.Nu știu ce să cred,presimt că ascunde ceva,nu vrea să-mi dea contul lui de Facebook că e prea "devreme".Vreau un sfat, sau dacă se poate chiar o scuză să ies din această relație aiurită. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu înțeleg care e problema ta.
Că nu are el permis?

Voi doar vorbiți pe o rețea de socializare, poți oricând să închei "discuția".
Ii spui "nu mai doresc sa vorbim", nu-i mai răspunzi daca îți scrie, iar daca insistă, îl blochezi. Unde e dificultatea?

Iar dacă doar ați stat de vorbă, de unde ideea că te folosește? Da, te folosește ca interlocutoare!

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ii mai raspunzi atunci cand te caută.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Hmm,cam ciudat intr-adevar. Mai asteapta o vreme si daca tot nu iti da Facebookul si asa, mai bine nu mai vorbi cu el, pot fi 2 variante, prima ca de fapt ar fi vreun pedofil batran, a doua ca ii e rusine de ce posteaza pe Facebook.