| bbnnmm a întrebat:

Pe la începutul verii am cunoscut un băiat, mă rog, ne știam de mai demult, dar noi nu prea vorbeam. Și acum câteva săptămâni am început să vorbim tot mai des și ne-am întâlnit de câteva ori și am ajuns să ne îndrăgostim unul de celălat. Iar eu am aflat că el se droghează și cred că și vinde droguri. Iar acum nu știu dacă să mă mai văd cu el sau nu. Chiar m-am atașat de el, iar el e un tip super romantic fix cum îmi place și nu pare că mi-ar face vreun rău sau ceva. Dar mă gândesc că poate o să ajung să mă droghez și eu stând cu el. Nu știu dacă ar trebui să renunț la el sau nu?

3 răspunsuri:
| PIPER23 a răspuns:

Daca vrei un drogat alaturi, ramai cu el, insa orice om sanatos care iti vrea binele te'ar sfatui sa iti vezi de drumul tau, si sa nu iti faci probleme cu mana ta.

| RaspunsuriSerioase a răspuns:

Treaba asta cu drogurile e destul de riscanta, iar daca tu esti cu el si stii ce face, in cazul in care el va fi prins vei fi considerata complice, or something like this. Crede-ma nu vrei sa te bagi in asta. Mai sunt o gramada de baieti pe lume care nu te influenteaza negativ

| Zarnii a răspuns:

Cu ce se drogheaza?