|

Buna, prietenul meu a dat la școala de jandarmi acum, am și eu o întrebare, in analizele acelea foarte multe pe care trebuie sa le facă, se afla și dacă sunt boli cu transmitere sexuală, ynfecții și chestii de genul? Pentru ca am fost la un control ginecologic și mi-a zis de nu știu ce infecție urâta...ma rog, pe mine ma interesează dacă poate sa aibă asa ceva atâta timp cât a luat la jandarmi

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, la analizele medicale esti cercetat amanuntit, ca sa fii perfect santos, sa nu contaminezi colegii.
Daca ai boli cu transmitere sexuala, du-te si te rezolva la medic, ca alea nu trec singure, dimpotriva, se agraveaza si iti afecteaza sanatatea.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Nu am, am întrebat ca fapt divers.

| a răspuns (pentru Sucki):

Cum nu ai, cand tu ai declarat ca ai, uite aici:
"... pentru ca am fost la un control ginecologic și mi-a zis de nu știu ce infecție urâta".

| explică (pentru Ioneasca1001):

Infecție este una boala este alta, bolile unele nu se mai trateaza, infecțiile da, orice femeie face asa ceva cel puțin o data in viața!

| a răspuns (pentru Sucki):

Boala este provocata in general de o infectie virala sau bacteriana.
Odata ce ai mentionat tu sngura: " am fost la un control ginecologic și mi-a zis de nu știu ce infecție urâta", atunci nu poate fii vorba de o banala infctie ci de o boala grava, daca infectia este urata!
Mergi si te trateaza, pana ce nu se transforma in boala grava, daca ai o infectie urata. Infectiile, indiferent de natura lor, nu dispar peste noapte si nu se trateaza cu indiferenta, ca pot degenera in septicemii sau cancere.

| a răspuns (pentru Sucki):

Am uitat sa-ti dau un exemplu, uite aici:
Infectia cu HPV (human papiloma virus) netratata, duce in timp la cancerul de col uterin, daca esti contaminata vaginal. Duce la cancerul bucal, daca ai avut sex or al si an al de asemenea, cu veruci (negi genitali) samd, depinzand de tulpina de virus cu care ai fost infectata.
Asadar, o infectie cu virusul HPV, este luata prin contact sexual, cu o persoana deja contaminata.
faptul ca ai avut sex neprotejat cu un baiat care nu mai era virgin, dar obisnuieste sa faca sex neprotejat, nu te scuteste de contaminarea cu boli cu transmitere sexuala, dimpotriva, ai toate sansele sa le ai deja.
Faptul ca baiatul nu are nici o buba sau semn vizibil pe penis, nu inseamna ca nu are nici un BTS
SIDA de exemplu, nu are semne si nici simtomatologie timp de 6 luni de zile, cand este detectabila la analizele specifice HIV si numai daca le ceri tu. Daca nu, constati ca te simti rau si nu stii ce ai, pana ajungi sa faci investigatii medicale si atunci descoperi ca ai ceva grav.
Asadar, invatati sa folositi prezervativul, ca nu va musca, mananca, doare si nu costa mai mult decat o guma de mestecat.

| explică (pentru Ioneasca1001):

El a dat la jandarmi acum o săptămâna, iar acolo îți fac toate analizele posibile, iar lui i au ieșit bine