Voi aveti un niceput:
. dar nu face prostia cu "stii eu te plac"pentru ca daca sentimentele lui nu sunt asa puternice nu va sti ce sa raspunda.si cere'i idi'ul d mess
, poate daca ai tupeu si nr de tel
, fb
, poate stabiliti si sa iesiti pe undva cu gasca, dupa numai voi 2![]()
sa'mi spui cand o sa fiti imp![]()
bafta, lolllyyy:X
Pana la un moment dat cedezi si o sa-i spui ca nu o sa mai suporti zii repede ca ti-l fura alta mie imi place cand is intrebat de vreo fata
Cam naspa...si eu am avut aceeasi problema dar acum nu mai vb cu acel baiat![]()
dar nu stiu...ai putea sa incerci sa ii iesi in evidenta, dar nu prea mult sa un inceapa sa te creada panarama![]()
Sper ca ti. a fost de ajutor sfatul meu:X:X
Pai la un moment dat tot va trebui sa-i spui. Am o idee de exemplu planificati o iesire cu prietenii (iar u sa te intelegi cu ceilalti sa spuna ca nu au timp sau ceva de genu, dar nu de la inceput pentru ca s-ar putea sa nu mai vrea sa vina ) de ex daca va intalneati la mall u vii prima si dupa si el iar dupa un timp ii sunati si pe ceilalti,, sa vina,, dar,, nu poate,, nici unu. Dupa incepi sa te plangi ca v-au lasat balta dar asta nu inseamna ca nu puteti sa va mai distrati si singuri. Ii propui de ex sa mergeti la un suc si vei vedea ca daca intr-adevar te place iti va spune, iar daca e mai timid iti faci u curaj si ii spui, asta e ideea mea sper ca te-am ajutat succes
Eu deja am id lui...si numarul de telefon
suntem prieteni(pot sa zic) ne vedem zilnic la scoala. vorbim despre lucruri banale. dar totusi vorbim
insa e foarte scump. Daca e pe afara...si vorbeste cineva cu mine, nu aud, il vad doar p el