| Loriana97 a întrebat:

Imi puteti spune va rog frumos de ce anumiti baieti nu inteleg faptul ca o fata nu e interesata de ei. De exemplu, eu si cu o prietena de a mea avem aceasta problema : noi le spunem frumos si clar ca nu ne dorim iubiti in aceasta perioada a vietii si ei tot insista ( chiar ajung sa fie extrem de nesimtiti si enervanti ).Si daca continuam sa ii refuzam, ei ne jignesc si ne fac cum doresc ei la gura. De ce? Multumesc pentru raspunsuri.

11 răspunsuri:
| KinoAndreea a răspuns:

Pai explica-le mai clar laughing si cand insista fii mai rea si explica-le ca nu esti interesata si sa nu-si mai piarda timpul degeaba ca nu au sanse. Daca devine sacaitor ca tot insista si insista spune-le ca ori inceteaza ori le dai block idk.

| Loriana97 explică (pentru KinoAndreea):

Explic cat de clar posibil, mereu spun ceva de genul : nu sunt interesata de tine / nu vreau o relatie cu tine / nu imi doresc un iubit.Cum as putea sa fiu mai clara sa inteleaga si ei?

| KinoAndreea a răspuns (pentru Loriana97):

Pai da deja ce mai vor? Flori? laughing Inteleg bine, nu pa, block si gata laughing eu nu mi-as bate atata capul cu ei, mai ales daca nu sunt interesata in a avea de-aface cu vreunul.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Loriana97):

Cel mai bine este sa nu le mai spui nimic, indiferența doare cel mai tare, si cu timpul ei o sa va lase in pace, dar daca tu le tot repeti acelasi lucru, ei nu ca nu au inteles din start ca nu vreti nimic cu si de la ei, ei fac mișto de voi, au prins un punct slab al vostru si va tot tachinează cu aceleasi intrebari doar doar cedeaza una din voi ca sa scape de gura si insistentele lor, daca se mai i au băietii acestia de voi mergi la politie si rezolva i cu o plîngere, si politia o sa i răcoresca putin ca sunt incinși la maximum hormonii in ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa educatiei de acasa sau limitarea intelectuala, ii face sa fie magari!

Am mai explicat si cu alte ocazii, chiar aici pe site, ca NU inseamna intotdeauna NU, dar sunt inca unuii carora le place sa creada ca ne jucam cu ei si de fapt NU= inseamna DA.

| Zidovici a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu cred ca sunt limitat intelectual daca sunt badaran. Un om nu este limitat ci complexat de propria minte pe care uneori nu o intelege. Chiar imi doresc sa aflu de ce ne faci limitati si fara educatie. Educatia-i primordiala sau asta-i o noua zefleme cu care ne-ai obisnuit deja ha? M-am simtit vexat de caracterul tau mojic. Asa ca nu mai afirma aici nimic nu esti in masura mi-ai dovedit de intelect obidit ai. Iti multumesc pentru intelegere. Tot ce voiam sa-ti transmit. Numai bine!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Zidovici):

Tocmai raspunsul de mai sus, denota limitare intelectuala!
Atata vreme cat un simplu "NU" spus de o fata, nu-l poti intelege sub nici o forma, denota ca, creierul tau nu poate accepta un refuz, cum ar proceda orice om inteligent, retragandu-se din respect si bun simt.
Fiind badaran, nu denota decat lipsa de inteligenta si dorinta nebuna sa supuiposezi/ manipulezi acea persoana, cu orice pret, peste vointa ei. Ipocrizia si aroganta care te domina la acest moment, iti vor genera probleme mari pe viitor.
Imi pare rau baiete, dar cei ca tine imi provoaca doar dezgust!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mîna! In primul rind ceea ce fac acesti băieti se cheamă hărțuire si poti sa faci plingere la politie pe numele lor daca devin insistenti si te si jignesc, ei nu sunt maturi incit sa accepte un refuz din partea voastră a fetelor, ei sunt niste oameni limitati mintal, care nu pot accepta un refuz si ei cred ca vorbindu vă vouă urît se dau mari față de ceilalti colegi din anturajul lor, ei cred ca jignindu vă pe voi par cool in ochii altora sau inteligenti macho, dar ei de fapt sunt niște frustrati, demni de dispreț. Tu ce varsta ai? Multumesc, sanatate multă.

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca "noi le spunem frumos si clar ca nu ne dorim iubiti in aceasta perioada a vieti" le lasa de inteles, ca acum nu, dar poate in viitor au o sansa, si ei isi incearca norocul.
Cel mai bine le spui clar si raspicat "Imi pare rau dar nu esti genul meu" si asa nu mai lasi loc de interpretari.
Daca el mai continua ii oferi traditionalul seen si uite asa problema incheiata.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu e vorba ca nu inteleg, e vorba ca ei considera ca tu asta crezi pe moment iar ei au puterea sa iti schimbi parerea,sa te faca sa fii interesata de ei,sa te faca a lor.

Se comporta urat cu voi ca sunt imaturi si se simt ofensati.
De ce se simt ofensati?
Pentru ca le creati sentimentul ca sunt destui de buni pentru voi,ei saracii au fantezii si voi ce faceti? Ii respingeti? sad
Cand o sa fie mai mari o sa inteleaga ca fiecare are genul lui de femeie si fiecare are genul ei de baiat si nu exista motiv de " nu sunt mai bun, de aia nu ma vrea", ci ca " nu suntem pe aceeasi lungime de unde, de aia nu ma vrea".
De curiozitate, cati ani ai? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vina ta că le tot repeți.
Ai spus ce ai avut de spus, apoi îi ignori și nu te mai interesează.
Sau ai putea să le spui că ai iubit și să le povestești ce frumos și deștept e, dacă tot insiști să vorbești cu ei.