| gingergirl1 a întrebat:

Buna seara TPU! As vrea sa slabesc si eu macar 2-3 kg. Daca as face exercitii fizice cam 30 de min in fiecare zi credeti ca as putea sa le dau jos intr-o luna?

Răspuns Câştigător
| ImmortaluL a răspuns:

Da, poti face exercitii fizice pe fiecare zi 30 de min, poti face exercitii de stretching sau aerobic, poti cauta pe net, sau poti face abdomene, genuflexiuni cu saritura sau flotari cu aducerea genunchilor la piept si saritura, mai mult ti-as recomanda exercitiile de stretching, daca vrei ai putea sa si alergi asa in casalaughing ideea e sa simti ca ai facut un efort si sa vezi ca transpiri putin. In combinatie cu aceste exercitii ai putea sa renunti la paine, sau sa numai mananci paine alba si sa mananci paine neagra, acum nu cred ca e nevoie, decat daca slabesti mai greu de fel. Succes!

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Daca faci exerciti sa zicem 1 ora pe zi(30 de min e putin) ai toate sansele sa dai jos toata grasimea nedorita.
Daca faci exercitii 1 ora pe zi si te indopi cu ciocolata, paine, chipsuri nu prea cred ca dai jos laughing intelegi ce vreau sa zic nu?

| Soowhaat01 a răspuns:

Eu zic ca ai putea sa faci macar 1 ora pe zi. Dimineata e cel mai bine. Pot sa cauti diferite site-uri si sa vezi cate modele de exercitii sunt. Cap, trunchi, picioare, maini si asa mai departe happy.

Ai avea sanse sa dai jos 2-3 kg.

Bafta! happy

| ionelaelenaa a răspuns:

Daaa...daca ai alerga ziua 30 minute pe zi si daca ai face gimnastica pe zi ai avea destule sanse! Bafta!