In primul rand, 'as avea 2 intrebari', nu 'asi'. Si fara virgula de dupa 'eu'. ![]()
La prima compunere ar fi trebuit sa spui si lucrurile mai 'tehnice', cum ar fi din ce parti de vorbire este alcatuit titlul, faptul ca este o personificare, care se repeta si in text, in prima strofa, si ca este sugestiv. Daca nu astea, atunci nu stiu ce vrei sa spui prin 'semnificatia titlului'.
La a 2a compunere ar fi trebuit sa te concentrezi pe actiuni scurte, nu pe o descriere, dar, atata timp cat ai facut si asta dar ai mai adaugat doar si cateva figuri de stil, ma indoiesc ca ti se va scadea. Succes.
Nu e nici o problema, la noi profesoara da un punctaj mare pentru folosirea metaforelor figurelor de stil etc
Este bine ce ai facut la prima compunere iar la a doua nu este nicio problema daca ai folosit figuri de stil atata timp cat ai povestit acea excursie si sa spui cativa indici temporali si spatiali ![]()
P.S iti spun din propria experienta si eu am dat simularea
sper sa iei o nota mare ![]()
Sper ca te-am ajutat ![]()
HAVE A NICE DAY
La prima compunere cred ca te-ai descurcat bine si vei fi punctata dar la a doua daca trebuia sa scrii din viata reala nu cred ca e foarte bine! Dar eu spun ca te-ai descurcat bine!
E foarte bine asa cum ai scris.In prima compunete trebuia sa folosesti de cel putin 3 oric "in opinia mea" si e foarte bine ca ai scris ce stare ti-a dat poezia "Zapada saruta intinderile", iar la a doua compunere nu conteaza daca ai folosit figuri de stil sau nu..cu figuri de stil sau fara punctajul va fi acelasi sau chiar mai mare.