| MazareanuSephora a întrebat:

Sora mea mai mica foarte îndrăgostită de un tip de 20de ani, ea are 16.Eu il cunosc pe el e curvar si isi cam bate joc, nu vreau sa o vad suferind ca ii ca si fata mea, eu ii zic zilnic asta, dar ea când primește un mesaj de la el parca primește luna de pe cer.Cum să o fac sa l lase in pace si ea? Vreau sa nu-l mai placă, mentionez ca după ce vb cu el zice ca nu-l mai place si când vede un mesaj de el sare in sus de fericire.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omu nu stie ca focul e periculos pana nu se arde. Las/o in pace.

| Xdreaper21 a răspuns:

Zii ca o va *** si va regreta toata viata
Bine glumesc dar daca nu vrea prin urmatoarea metoda poti sa ii zici pe asta de sus
Ia telefonul de la ia(al ei clar) dai block daca ii are nr si stergel la fel si pe orice ar fi mes insta twiter whats up si ce o mai fi viber

| nhhv a răspuns:

E copilă. E și normal să-ți faci griji pentru ea. Poartă cât mai multe discuții cu sora ta, explică-i anumite chestii, despre băieți, despre toate lucrurile astea, însă n-o mustra, fă-o să se simtă confortabil, dar să-i explici și-n mare parte despre anumite lucruri. Are 16 ani, a ajuns la vârsta la care crede că s-a maturizat destul cât să-și ia propriile decizii, însă ea încă mai are nevoie de îndrumare și sfaturi. Ușor ușor o poți face să înțeleagă.