| flaviusvampirdeiasi a întrebat:

Buna sunt flauvius am 15 ani si sunt in clasa a opta si imi place de un baiat din clasa mea Narcis. Eu si narcis am fost prieteni din totdeauna dar in ultima perioada a inceput sa am sentimente pentru el il visez si noaptea.
Insa ma tem ca narcis are ochi pentru altcineva ioana colega mea de banca. Noi trei am fost prieteni din totdeauna si nu imi pot imagina viata fara ei noroc ca suntem in aceeasi clasa dar vine evaluarea nationala si stim noi ce note luam poate nu mai picam in aceeasi clasa dar eu sper ca o sa fim in aceeasi clasa.
Deasemenea ioana i-a spus nicoletei amica ei care i-a spus lui claudia care i-a spus soniei dar eu eram in apropierea lor pentru ca voiam sa le cer o tema si am auzit cum ioana il place pe narcis. Astfel am ajuns sa fiu singurul care sa stie ca narcis si ioana se plac reciproc. Dar eu il placeam pe narcis si am decis sa tin secret nu stiu daca am facut bine ce am facut deoarece multa lume care o cunosc este intr o relatie si posibil si ei voiau sa fie intr una dar viata si eu voiam sa fiu cu narcis.
In fine in ultima saptamana ioana nu a mai venit cu noi de la scoala ci a fost luata de unul de a doispea cica se duceau la meditatii dar dupa ce i am urmarit am vazut ca s au dus la o cofetarie apoi s au giugiulit la coltu blocului ei.
Dupa acest eveniment narcis mi-a spus ca i-a trecut obsesia pentru ioana si oricum isi daduse seama ca incepuse sa placa un baiat. Spunand astea posibil m-am excitat prea tare si mi-a spus ca voia intr-un final sa isi ia inima in dinti ca sa nu se mai repete greseala pe care o facuse cu ioana ca sa nu i se franga inima inca o data asa ca a zis ca avea sa ii spuna acelui baiat ce simte. Oricum intr o luna nu mai mergem la scoala asta deci daca respectovul baiat nu ar fi gay sau nu ar avea sentimente comune pentru narcis atunci oricum nu i ar fi pasat in fine a facut un discurs pe care l a repetat cu mine ca sa nu se faca de rahat atunci cand iidezvaluie acelui copil sentimentele sale.
In fine mi-a spus acel discurs dar cumva nu s-a balbait deloc si nu s-a incurcat apoi nu am auzit nicio barfa despre vreun baiat ca i-a spus alfui baiat ca ii place semn ca nu a spus discursul acelui baiat si atunci am inceput sa ma gandesc daca eu sunt acel baiat?
Oricum familia mea a vazut ca mi se intampla ceva ciudat pentru ca ma tot intreaba daca sunt bine si nu sunt dar le spun ca sunt dar nu sunt pentru ca il plac pe narcis si nu stiu cum sa ii spun. Nici familiei nu stiu cum sa le spun ca sunt gay pentru ca sunt homofobi.
Deci ce spuneti credeti ca narcis ma place? Deasemenea credeti ca ar trebui sa ma risc si sa fac eu primul pas sau sa il astept sa imi spuna? Daca el deja a facut acel prim pas dar sunt eu prost?
Va rog sa imi spuneti ca pe altcineva caruia i.as putea cere sfaturi nu am si chiar am nevoie va rog dau fundita

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Ar fi bine sa iti expui sentimentele fata de el. Ar fi bine sa stie acest lucru. Chiar daca nu ai fi tu acel baiat pe care il place, macar poti fi sigur ca nu rade de tine, si...cine stie? Poate o sa se gandeasca la o posibila relatie cu tine.

1 răspuns: