E o temere asunsa
e teama de a o pierde
poate te -a macarcat ceva o intamplare cand erai mai mica
sau pur si simplu e in mintea ta
iti doresti ca mama ta sa nu pateasca nimic rau incat subconsientul tau iti transmite opusul,
problema e ca tu iti imaginezi chestiile astea doar pentru a vedea cum reactionezi in momentul ala
incerca sa te controlezi si cand iti zin astfel de imagini in minte, gandeste-te la alceva ceva amuzant, frumos,
nu iti face griji chestia asta de ti se intampla e doar pentru ca nu ai ceva mai bun de facut probabil te plictisesti si nu te gandesti la nimic si dintr-o data iti vin imaginile acelea in minte
E nasol oO. probabil ai fost marcata de ceva, ai visat acest lucru si nu-l mai poti scoate din minte. cu timpul il vei uita, nu-it face probleme ca nu se va intampla nimic cu mama ta
Da a fost ceva...si de atn mai mereu tip la ea,nu o ascult, ii spun ca o urasc, ii spun sa nu se mai bage in viata measi alte chestii...Nu vreau sa ii spun acele cuvinte dar vorbeste gura fara mine![]()
Astazi am vazut un film.si am inceput sa plang, era vorba despre o mama care nu isi recunostea copii...iar copii aceia au invatat cat de greu este fara MAMA
Si atn am zis ca nu o sa ii mai spun ceva mamei care o va durea...stiu ca o doare asta, deoarece sunt copilul ei dar nu pot...pur si simplu cand ma enerveaza ii spun lucrurile acestea dar fara sa vreau ![]()
Va multumesc ca ma`ti ajutat
![]()
![]()
poate...o sa reusesc sa ma controlez