Buna! Pff,urata treaba. Nu ai spus varsta pe care o aveti,dar totusi,gandeste-te ca parintii tai nu sunt de acord deoarece ii face de rusine(parerea lor). Lumea ar vorbi foarte mult,si "i-ar rade",insa gandeste-te bine,deoarece la un moment dat si tu vei putea fi exclusa din cauza lui. Mai intai de undele prietene,apoi, cand te vei desparti de el, alti baieti vor zice ca nu "ling" dupa un tigan. Parerea mea e ca nu ai cum sa ti la el intr-o saptamana atat de mult incat sa nu va puteti desparti. Ar trebui sa te gandesti foarte bine, sa nu fie prea tarziu mai incolo. Parerea mea este ca ar trebui sa te desparti de el, dar bineinteles ca asta tu alegi. Nu cred ca ti-am fost de prea mare ajutor, dar macar mi-am spus punctul de vedere. Ai grija de tine! Te-am pupat.
◆ Dacă crezi că-l iubești cu adevărat, atunci ar trebui să aveți o relație secretă. Doar voi 2 să știți de ea. Părinții, prietenii și alte persoane, NU trebuie să afle!
◆ Această melodie se potrivește perfect cu cazul tău...
http://www.youtube.com/watch?v=gQtPaxYdNV0
◆ Succes. :*
Eu unul daca as fii in situatia ta, as purta o discutie cu parintii amenintandui ca plec de acasa, ma sinucid fara el, il iubesc mult daca mil luati sunt pierduta ceva convingator.
Sau le-as explica cat de dulce este si intelegator.
Daca nu o sa iti tina nici una dintre astea intalnestete pe ascuns cu el adica nu in jurul blocului sau casei tale, prin parcuri etc unde sa nu va vada vecinii/parintii.
Bafta
Sper sa aveti noroc!
Eu te-aș sfătui să nu fii cu un rom, dar dacă tu chiar îl iubești și el chiar te iubește atunci trebuie să îi faci pe părinți tăi să înțeleagă asta.
Deși romii pot fii foarte periculoși. Eu îi înțeleg pe părinții tăi ei vor să te protejeze și au tot dreptul să îți interzică să te mai vezi cu el.
Tu trebuie să faci ce îți spune inima.
Crede-ma ca nu sti cum sunt romi am stat 14 ani pe o strada unde as numai tigani si te-as sfatui sa nu continui relatia aceasta a parerea mea!
Gavrilutadaniel întreabă: