Nu e nimic. Înseamnă că meriți mai mult, nu e persoana potrivita pentru tine.Tu continua sa ai o atitudine pozitiva pentru ca o inimă vesela este sănătatea trupului și asa nu te descurajezi.
Asta-i viata. Accepta si mergi mai departe. Viata nu sta in loc doar pentru ca nu te place baiatul pe care il placi.
Nu e. Mai rău și-ar face. Eu dacă plac o persoană și nu e reciproc prefer să nu mai am nicio treabă cu ea, de exemplu. E aiurea să te amăgești așa.
Probabil. de ce nu ar putea fi prieteni? ea inca e la varsta la care azi ii place cineva, maine altcineva..etc
În situația când chiar îi place de cineva nu se schimbă de pe o zi pe alta. Să fii prieten cu cineva pe care placi nu faci nimic altceva decât să îți faci speranțe deșarte, să realizezi în fiecare zi că nu poți fi mai mult de atât și să te amăgești. Prezența persoanei pe care o placi și cu care nu poți să fii mai mult rău îți va face, căci tu vrei ceva ce nu poți avea și fiind aproape de tine te vei gândi mai mult la ea și o vei dori mai mult.
ce romantic. Asta credeam si eu, pana m-au contrazis mai multe persoane. Cred ca depinde de om pana la urma.
Mercer întreabă: