| Clopotzica a întrebat:

Buna TPUhappyAm 15 ani si jumatate si vreau peste 6 luni sa-mi iau masina care se conduce la 16 ani, m-ar interesa si pe mine daca stie cineva cu exactitate ce trebuie sa inveti, daca se da vreun examen, ce masina se conduce si daca poate avea mai mult de 45 km/h?
Daca ati condus sau conduceti o astfel de masina, as vrea sa stiu ce parere aveti despre asta!

P. S: Sa nu-mi ziceti sa-mi vad de treaba mea, pentru ca imi este cu adevarat necesara o astfel de masina, iar parintii mi-au acceptat "moftul"

Fundita!

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| unione a răspuns:

Doamne, bai daca nu stiti, nu mai raspundeti aiurea. In ce oras locuiesti? Sunt cateva firme care le produc, una e ''Aixam'' http://www.depozitauto.ro/autoturisme/aixam/
Ai putea sa citesti legislatia. o poti conduce de la 16 ani, dar nu ai voie pe autostrada
pup

4 răspunsuri:
| GeorgianaGeo1 a răspuns:

Nu exista astfel de masini straight face

| Nastia a răspuns:

Nu exista masina ca asta.doar in anglia poti conduce de pe la vreo 13 ani, legal.in Romania mai astepti pana la 18 ani.

| butterfly:X a răspuns:

Da. daca nu stiti nu mai raspundeti!
exista astfel de masini! chiar ieri am vazut si eu una l un amic:Xe super marfa! dar nu stiu daca trebuie sa dai vre un examen cevabig grin

| doar.pt.voi. a răspuns:

Suntem in Romania! Hello! Nu exista asa ceva la noi