| BrokenAngels a întrebat:

am intrat in clasa 9 stiinte sociale,si ma simt forte singur, nu ma baga nimeni in seama, fiecare isi vede de treaba lui/ei.Colegul de banca,nici el nu ma baga in seama,il mai intreb una,alta,dar el raspunde doar cu da si nu,cu toate astea, cu el mai vorbesc cativa din clasa, îi zic sa mergem in curate sau la magazin dar ma refuza intotdeauna.Sunt de o saptamana la liceu, dar vad ca nu ma pot acomoda in niciun fel.Sa vorbesc cu altcineva mi-e rusine si nu ma simt in largul meu.Ce sfaturi imi dati?

3 răspunsuri:
| Busica_Mario_1990 a răspuns:

Sa nu mai iti fie rusine nu are rost sa iti fie.

| DanDels a răspuns:

Rusine? rolling on the floor du-te ba si baga-te in ei, eu deja ma dau la alea de a 12 a (sht)

| NoGames a răspuns:

Să încerci să îți găsești un prieten mai apropiat și de la el/ea mai stai cu alții. Nu e musai sa ai prieteni în clasa, poți sa găsești în alte clase, alte licee, dar știu cât de frustrant e când se știu între ei și tu ești pe dinafară. Baga - te la organizat shituri. Baluri, evenimente, în consiliul elevilor, cursuri extraculiculare, voluntariate, oriunde ai putea comunica cu oameni din liceu. Oooooooook. Posibil după asta tot sa ai impresia ca nu ești asa apropiat cu nimeni și nu te integrezi. Well, mie nu mi-a plăcut liceul și nu mai caut pe nimeni de acolo. Prieteni noi la facultate, alți oameni, alte anturaje...