anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de un sfat de la voi, cateodata sunt atat de motivat in ceea ce fac incat nu ma mai poate opri nimeni si dintr-o data imi pierd toata speranta dupa care iar imi revin.Ce sa fac? Cum sa gandesc si cum sa fac ca sa fiu mereu motivat sa imi pot atinge scopurile pe care mi le-am propus in viata si sa nu fiu doborat psihic? Va rog ajutati-ma, dau funda!

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Doar vorbind cu un psiholog este posibil sa treci peste si sa ramai hotarat pe o decizie.Si eu am probleme cu chestia asta dar este un lucru bun asta te face sa nu exagerezi si sa nu folosesti excesul.
Atata timp cat sti ce vrei faci dar iti iei pauze este mai ok decat sa faci continu cu disperare pana ajungi sa te saturi tu insuti de propriile vise

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste cu un psiholog.

| petitconseil a răspuns:

Nu trebuie sa grabesti lucrurile, nici sa le fortezi.Toate se intampla la timpul lor.Iar daca ceva nu este sa fie, n-o sa fie.Imposibilul nu prea poate fi posibil uneori, oricat ne-am stradui.Tot ce se intampal in viata asta are un scop si fiecare cu soarta lui.Degeaba te straduiesti tu sa faci ceva anume daca nu-ti iese, inseamna ca nu e pentru tine lucrul ala.