| GeorgianaDragus a întrebat:

Am nevoie de un sfat

Ce sa fac sa il uit?crying(

Inainte de a ne cunoaste el era cu o fata, acum s-au despartit. Dupa un timp a fost cu mine si m-a parasit ca a zis ca vrea sa fie un timp sng... si dupa 2 zile a zis ca putem fi impreuna in secret dar cand colo era cu amandoua iar noi am aflat si a aleso pe ea acum s-au despartit ca ea era geloasa ca el vb cu alte fete si ma suant intr-o zi ca putem vb mai mult ca e iar "singurel" Si am vb mult in seara aia despre ce am mai facut zilele astea si chestii si acum nici nu ma mai suna

Credeam ca e altfel cand l-am cunoscutcryingPuteam sa avem o relatie bazata pe iubire si incredere dar el a facut tot posibilul sa o stricecrying Pun pariu ca nici nu se mai gandeste la minesad

Il iubeam mult de tot si inca il iubesc e viata meacrying( Nu mai stiu ce sa fac cum sa il uit nu ma simt intreaba fara el simt ca lipseste ceva din mine am crezut ca e sufletul meu perechesadNu mai pot sa fiu cu altcineva simt caa.nu pot lua nici o decizie fara el nu ma lasa sufletul sa spun "Da".cryingAm incercat tot posibilul, am iesit cu fetele, am askultat muzica si nimic nu s-a schimbatcrying(( Ce sa faccc cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

Ce sa faci? Sa iti schimbi atitudinea. Nici o femeie adevarata nu plange dupa un barbat.Tu te respecti, tu esti puternica, cum poti sa-ti calci orgoliu si mandria in picioare sa plangi pentru el?
El ar trebui sa planga si sa-ti cada in genunchi, nu ivers.
Arata-i ca tu poti si fara el, zambeste mereu cand il vezi, capu sus, respecta-te! Esti tare si peste orice situatie grea tu poti trece, esti puternica, tu poti sa treci dreapta peste tot cea fost.
Fi rece si indiferenta, vorbeste sec cu el, nu-l mai cauta, nu merita sa faci tu asta pentru el, sa creada cati pasa, daca il tratezi cu indiferenta, esti rece si distanta cu el, si vede ca iti e bine fara el, si te vede chiar mai fericita ca atunci cand erai cu el, o sa se intoarca in genunchi la tine. Ala nu e un barbat adevarat daca sta cu doua, si nu meritaaa!
Vreau sa aud ca in doua saptamani s-a intors la tine si tu i-ai intors spatele si iai spus nu, nu ierta nimic, nu oferi a2a sansa, tu esti un premiu adevarat, nu trofeu de consolare dupa ce vine de la altelewinking!
Mult succes scumpa :*

1 răspuns:
| MissYouToo a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa il uiti definitiv! Trebuie sa te gandesti ca nu merita si nu te iubeste, deoarece nu ar reactiona asa, nu s-ar juca cu sentimentele tale! Doar avand o atitudine pozitiva si poate si sprijinul unei prietene, careia sa ii poti povesti, poti trece peste acest impas cu fruntea sus, deoarece nu vad sa ai vreun viitor cu el. Este genul de baiat caruia ii place sa se joace cu sentimentele altuia, sa isi bata joc si sa umble, daca pot spune,"din floare in floare". Bafta, si sper sa treci peste! :*
P.S cunosc astfel de persoane, si le-am indepartat definitiv!