| GeorgiC a întrebat:

Bună TPU.Am o problemă destul de aiurea.M-am înscris la facultate ( sport ) deoarece ştiam că se dă examenul din handbal (pe care-l practic ),fotbal şi înot,dar mi s-a spus că trebuie să dau examen şi din gimnastică.sfoara,şpagatul. etc! Iar eu trebuie neapărat să ştiu ori sfoara ori şpagatul. Da. ştiu.pot face şpagatul cu foarte multe exerciţii în fiecare zi, multă muncă şi efort depus.dar va avea rezultate? Totuşi..am 19 ani! Dau fundă.Vă rog, vreau păreri!

Răspuns Câştigător
| xlollypop a răspuns:

Eu am facut gimnastica vreo 5 ani mrg dupa m-am lasat dar atunci cand faceam gimnastica a venit o prietena de-a mea la antrenamente si i-a placut super mult si s-a apucat si ea...nu vrea de performanta, vrea doar de placere si a vrut sa invete spagatul si a reusit (bine a muncit ceva dar a meritat)si avea aproape 18 ani...totusi cu sfoara i-a fost mai greu si i-a luat maimult pana a reusit sa o faca. oricum eu zic sa faci in fiecare zi exercitiile astea k pe astea le faceam si eu cand eram la gimnastica si m-au ajutat:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Mult succes:*

2 răspunsuri:
| GeorgiC explică (pentru xlollypop):

În cât timp a reuşit şpagatul? Mulţumesc frumos, aşa voi face şi eu. Am văzut şi pe youtube o medotă super bună, cu cărţi. sper că am să o pot face până la examene, mulţumesc mult!

| xlollypop a răspuns (pentru GeorgiC):

Pai a reusit cam intr-o lunawinkingmult succes si ma bucur ca te-am ajutat:*