| Swwetly a întrebat:

Am o problema serioasa. Am 16 ani și am fost cu familia la mare in vacanță.Si ce-mi veni mie in cap intr-o sera,sa caut locuri de munca ca post de ospătar sau ajutor de ospătar, mă rog.Bun, am căutat mult până am găsit unul care sa mă primească la vârsta aia și fără experiență. Părinții mei nu au fost de acord nici în ruptul capului, au spus că mă țin cu forța doar ca să nu plec de lângă ei, la mine totul e roz la ei nu. După multe scandaluri, certuri am câștigat...A venit mama cu mine să mă însoțească la interviu.Acolo toate bune și frumoase, oamenii extrem de politicoși și PAm PAm angajata. Părinții mei mai aveau doar o zi de stat că altfel pierdeau serviciile și am rămas aici de una singura.In primele zile a mers strună mă descurcam foarte, foarte bine. Clienților le era super drag de mine că sunt drăguță, foarte zâmbăreață și am fătuca de copil nevinovat dar foarte drăguță. Am uitat să menționez noi stam foarte departe de Constanta.Din a doua săptămână a început coșmarul ..Patronul a început să mă ochească, îmi face avansuri, e destul de tinerel, complimente și mă pune sa mă culc cu el că eu sunt la mana lui că de el depinde serviciul meu etc. Eu mă simt extrem de aiurea nu am avut niciodată contact sexual și nici iubit și e cumplit sa fii in pielea mea mai ales când nu ești pregătit psihic. Sa mă duc acasă la părinții mei nici nu mă gândesc iese din idei sa dau ochii cu ei după ce mi-au făcut capul calendar sa nu mă angajez la vârsta asta și plus că niciodată nu am vorbit despre viața sexuală cu ei și așa buum dintr-o dată și mor de rușine foarte mult. Accept să mă culc pe banca sub cerul liber, sa desfund toaletele orice in afara sa merg acasă ..Mulțumesc pentru atenție ..Va rog sa mă ajutați

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti dispusa sa faci orice numai sa nu mergi acasa, atunci probabil ii vei ceda sefului si te vei culca cu el, batandu-ti joc de corpul tau, dintr-o ambitie total prosteasca, pentru ca, pentru nimic in lume parintii nu-ti vor raul, iar tu nu vezi asta din cauza arogantei si prostiei care te domina.
Nu-i nimic, probabil ca trebuie sa te frigi rau, ca sa intelegi ca, parinti au incercat sa te fereasca de ceea ce acum ti se propune.

| OldSoul a răspuns:

Spune-le alor tai ca este un program obositor si ca nu faci fata.
Pana la urma, asta e adevarul, nu faci fata cerintelor "Sefului", dar asta e un detaliu pe care ar trebui sa-l omiti.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Demisioneaza si gata, ce e asa greu. Parintii te vor primii iapoi acasa chiar daca ti-au facut capul calendar, ai sa mai schimbi la joburi in viata. Nu e capat de lume, nu te lasa dusa cu zaharelul de patronul ala fustangiu/libidinos, nu esti sclava lui.

| AllyAlexandra20 a răspuns:

Fii tare și nu lăsa patronul ăla libidinos să pună mâna pe tine. Sunt multi care fac așa cu angajatele lor, știu asta de la mătușa mea, care a avut o situație similară și de abia a reușit să demisioneze. Pentru binele și onoarea ta, nu-i accepta avansurile și încearcă să-ti calci puțin pe orgoliu si sună-ti mama. Tații nu înțeleg întotdeauna fetele, dar mamele trebuie să fie cele mai bune prietene ale fiicelor lor. Vorbește neapărat cu dumneaei, fiindcă e singura care te va putea înțelege și scoate din situația asta. Ai încredere că nu se va întâmpla nimic rău dacă vorbiți și dacă te ajută, din contră, va fi rău dacă nu-i vei spune nimic, fiindcă tipul ăla n-o să stea cu mâinile în sân prea multa vreme. Ești încă minoră, ceea ce înseamnă că ești încă în grija părinților, fie că-ti place, fie că nu, așa că adu-le la cunoștință situația în care ești cât mai repede.
Sper să iei o decizie înțeleaptă. Sunt aici dacă ai nevoie să vorbești cu cineva happy