) si m-a invitat la dans dar eu il vazusem pe colegul meu ridicandu-se de la masa si ocolind-o... dar dupa ce m-a vazut si-a nvitat si el partenera si sincer nu stiu ce era cu mine dupa ce s-a terminat melodiia aceea am plecat de pe ring si m-a dus langa prietena mea care statea pe scaun si fix atunci a inceput melodia My Heart Will You Go On. Prietena mie-a m-a cam mirosit si m-a intrebat ce am, iar eu zambind i-am spus ca nu am nimic cu toate ca aveam lacrimi in ochi insa nu stiu de ce pentru ca eu nu imi dau seama daca il plac sau nu adica cand stau langa el ma simt bine si adevarul este ca nu arata rau avend in vedere ca e inalt blond cu ochi albastrii scanteietori si mai este si destept, partea proasta este ca mai are unele momente cand se crede mult mai bun ca altii si asta ma cam enerveaza ca pana la urma si el face parte din colectiv si ar trebui sa ii accepte asa cum sunt ei. Se4ara trecuta am avut senzatia aceea ca si cum ai svea o gaura in capul pieptului, ca si cum ceva ma apasa si nustiam ce.
 ) si m-a invitat la dans dar eu il vazusem pe colegul meu ridicandu-se de la masa si ocolind-o... dar dupa ce m-a vazut si-a nvitat si el partenera si sincer nu stiu ce era cu mine dupa ce s-a terminat melodiia aceea am plecat de pe ring si m-a dus langa prietena mea care statea pe scaun si fix atunci a inceput melodia My Heart Will You Go On. Prietena mie-a m-a cam mirosit si m-a intrebat ce am, iar eu zambind i-am spus ca nu am nimic cu toate ca aveam lacrimi in ochi insa nu stiu de ce pentru ca eu nu imi dau seama daca il plac sau nu adica cand stau langa el ma simt bine si adevarul este ca nu arata rau avend in vedere ca e inalt blond cu ochi albastrii scanteietori si mai este si destept, partea proasta este ca mai are unele momente cand se crede mult mai bun ca altii si asta ma cam enerveaza ca pana la urma si el face parte din colectiv si ar trebui sa ii accepte asa cum sunt ei. Se4ara trecuta am avut senzatia aceea ca si cum ai svea o gaura in capul pieptului, ca si cum ceva ma apasa si nustiam ce. sau in ore vrand sa ma gadile pentru ca n prea ma gadil ma tot mangaie.
 sau in ore vrand sa ma gadile pentru ca n prea ma gadil ma tot mangaie. 
					Eu zic ca e foarte dragut ce se intampla intre voi dar pe alta parte se vede ca tu il placi mult...si el pe tine, du-te si spune-i ce simti. Bafta multa!:*
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ei bine vedeti voi el este un baiat timid si multa lume a observat ca de cand este cu mine in banca a inceput sa mai socializeze si sa nu mai fie asa de retras adica inainte daca il enervai iti spunea sa il lasi in pace si asta cand nu statea cu mine si app eu nu imi amintesc sa imi fi spus cv de genu cu toate ca imi placea sa il mai sacai si chiar vorbeam destul de mult pe mess si acum nu prea am mai vorbit ca inainte si cred sincer ca imi place cu el de la un timp... 

E foarte dragut ce face el pentru tine si cred ca daca simti aceeasi pentru el spune-i printr-un mesaj sau ceva de genul dar fii atenta nu intra prea mult in acest joc al baietilor ca te poti indragosti prea tare de el si el te va manipula tine-o din scurt vorbiti pupati-va pe obraz iesiti prin oras si multe altele! Multa bafta! Funda?