Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "
Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide… "
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine… "
»" Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui… "
»" Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL! "
»" Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit!
Nu îsi bate joc de cine te iubeste.
Mai devreme sau mai târziu, raul facut se plateste.
Uneori poţi sta aproape de cineva ţinându-vă de mâini,
dar sufletul tău să fie foarte-foarte departe...
Alteori te poţi afla atât de departe de altcineva încât să nu-i
poţi atinge degetele, dar sufletul tău să fie cuibărit în sufletul
acelei persoane...
Uneori uităm să spunem ''te iubesc''
persoanelor importante din viaţa noastră,
iar când vrem să o spunem poate fi prea târziu!
Dă-le dracu de sentimente, că te fac să fii un orb,
râzând ca idiotul la o fărâmă de iubire crezând că ţi se oferă lumea.
Nu regret orice s-ar întâmpla. Te iubesc şi nu te voi uita.
• Zâmbesc`! Nu regret`! Nu am greşit`.am iubit`! îl iubesc:X şi am simţit!`; x•
Priveşte`mă in oki spune`mi ce vezi De fapt ce poţi să vezi prin nişte ochi verzi Mă vezi pe mine Am păşit spre altă lume Vezi un copil Vezi copilul din mine.
M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis.
Aproape in fiecare seara adorm cu tine-n gand iar gandul asta ma omoara.
E iar octombrie si ploua marunt, am mai pierdut o vara sperand...
Il facea sa rada in cel mai trist moment, l-a facut sa prinda viata cand privea absent.
Oamenii vin, raman, pleaca si nu-i poti judeca.dar cand pleaca, pleaca c-o bucata din inima ta.
Zile trec, zile vin, iar timpul ma omoara.Plecarea ta subita a inceput sa doara!
Cat e de simpla viata cand noi suntem pe bune.Cate amintiri, cate placeri, cate nopti nebune.
Un singur lucru i-a ramas din trecut, acel mod nebun de a suferi, razand si urland in acelasi timp.
Era o floare incantatoare, raman acum amintiri chinuitoare.Si lacrimile vor mai fi, mult dupa ce trandafirii vor muri.
Victoria este-a celor care cad dar se ridica.Stii, viata este lupta in care nu e loc de frica.
Nimeni n-o sa ne opreasca, atat timp cat incercam, avem mereu o sansa.
Scuza-ma daca sunt prea insistenta dar tu esti un drog, iar eu sunt dependenta. ♥
Ai vrea sa dai timpul inapoi,sa poti sa stergi orice pata,sa ma mai vezi cum dorm cu tricoul tau macar odata!
Nu mai pune tu atâtea sentimente din prima. Ca în scurt timp te lasa la pamânt mai rau ca heroina.
Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti! Ca pentru tine am renuntat la multe si la multi!
Ma mint si acum, si desi imi este dor, pun orgoliul in fata sentimentelor!
Si da, m’a durut. Era de stiut ca iar am de pierdut.
Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!
Mă exprim în lacrimi vărsate, ascult o melodie şi mă las usor pe spate în acelaşi pat plin de păcate.
. daca tu ignori tot ce te`nconjoara, asta nu inseamna ca o sa si dispara!"
Credeam in tine mai mult decat in mine! Ti-am dat tot dar n-a fost de-ajuns pentru tine!
Asa s-a risipit o clipa, o zi, un an si ma gandesc la ce-am avut si ce mai am.
Câteodată îmi vine să renunţ, zic că nu mai pot, dar de dragul tău am putere să trec peste tot.Te iubesc`!
Nu mai am în viaţă de pierdut.Am pierdut tot ce iubeam mai mult.
Te rog nu-ţi fie teamă, totul s-a stins...ce-a fost cu el e doar un subiect închis...
Și-mi amintesc de noi. de tine. de zilele în care totul mergea bine.
♥ As vrea să uit tot ce a fost, insă inima nu mă lasă
În privința dragostei nu trebuie să te implici, căci la sfârșit o să cazi la pământ și va fi greu să te ridici
♥ Sunt numai ganduri care zboarã cãtre tine neincetat. Sute de vise inocente care s`au spulberat.
Se întâmplă să am momente când uit de tot, mă gândesc la el și simt că nu mai pot!
♥ Sfarsitul unui pas. pur si simplu` nu pot ...Pentru tot ce simt acum chiar nu existã antidot!
Dar acum sunt fericită că am învățat ce e iubirea chiar dacă tu ai plecat.
Eram fericită, împăcată cu mine. că erai aproape și erai lângă mine.
♥ Si trebuie sã mint, un alt rol sã joc. Dar de fapt, in suflet la mine e un mare potop
♥ Am alergat de frica unui gand. Care imi strange amintirile si mi le aruncã'n vant : )
De ce tin la mine atat de multe amintiri? De ce tin la tine atat de mult si tu nu stii?
Ma simt pierduta intr-o lume mare… ma simt tentata sa calc totul in picioare…
Poţi să uiţi de tine şi să te-nneci în alcool. Ştiind că sufletul nu se vindecă c-un paracetamol.
Nu tac, nu mă prefac, nu o să-i satisfac. Pe cei ce îmi pun beţe-n roate, pot să-i scuip în cap.
De ce să spunem "lasă" când ar fi multe de zis? Sau să facem la fiecare pas un compromis?!
Şi ţi-aş pune întrebări multe, multe… Da’ ştiu că răspunsurile tale vor fi mereu "…" puncte, puncte.
"Exista intotdeauna ceva de iubit. Si daca nu ai invatat asta, inseamna ca nu ai invatat nimic." - Lorraine Hansberry
Adevaratele povesti de dragoste nu au final." - Richard Bach
"Iubirea adevarata este eterna si infinita. Este egala si pura, fara demonstratii violente. Este intruchipata de un barbat cu par alb si cu inima intotdeauna tanara." - Honore de Balzac
Ni s-a spus ca suntem indragosti datorita chimiei sau pentru faptul ca ramanem fideli unul altuia, pentru bunatatea noastra sau pentru noroc. Ceea ce nu ni s-a spus este faptul ca ramanem indragostiti pentru ca stim sa iertam si sa fim recunoscatori." - Ellen Goodman
Lauda-ma…as putea sa nu te cred. Critica-ma… as putea sa nu te plac. Ignora-ma… as putea sa nu te iert. Incurajeaza-ma… as putea sa nu te uit niciodata. Iubeste-ma si voi fi obligata sa te iubesc." - William Arthur Ward
"Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt eu cand sunt in preajma ta." - Roy Croft
"In final ce este dragostea daca nu o taina pe care indragostitii ajung sa o ascunda si sa o poarte in umbra, fiindu-le teama de lumina? Pasiunile fug de lumina, lumina le omoara. Indata ce taina apare, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea si vraja, devine ceva obisnuit, banal, de toate zilele." - Mihail Drumes
Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima." - Marcel Proust
http://dindragoste.unica.ro/citate-despre-dragoste.php.Funda? :* :)