| Gabrielllllcobra a întrebat:

Buna TPU, de ceva timp m-am mutat intr-un oras nou intr-un cartier linistit din cate am apucat sa cunosc zona. Tot iesind pe afara plimbandu-ma tot am vazut o fata de care o inceput sa imi placa care sta in acelasi cartier cu mine, am trecut de cateva ori pe langa ea si nu am avut curajul sa ma bag in seama cu ea direct. Tot am incercat sa o gasesc pe diferite site-uri de social media dar degeaba tot ce stiu e ca sta in acelasi cartier cu mine si are un caine cu care iese pe afara. Nu stiu cum sa fac sa aflu mai multe despre ea, daca ati putea sa imi scrieti cateva sfaturi va rog?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă îți este simpatic câinele, laudă-i câinele.

| Andreeush a răspuns:

Intră în vorbă cu ea când o să ai ocazia să o întâlnești.

| irezistibilul a răspuns:

Cand o mai vezi pe afara apropie-te de caine si spune-i ca e frumos, de astea asa, si dupa aceea te bagi incetu incetu in seama cu ea. Intreab-o cum se cheama, spune-i ca ai mai vazut-o pe afara dar nu aveai timp sa te bagi in seama cu ea, chestii de genul asta. Si ii spui daca vrea sa se plimbe tine cat e cu cainele afara ca sa vorbiti putin in momentul acela. La sfarsit ii ceri numarul sau Instagram ca sa va mai vedeti, daca ea vrea.

| Kajun a răspuns:

Când o mai vezi te duci la ea, îi spui că ți-a atras atenția și daca ar vrea sa vă cunoașteți, îi ceri id si de aici te descurci. Baftă