| Badpornyy a întrebat:

Bună TPU! De fapt nu e deloc bine. N-am avut niciodată, da niciodată un prieten. Fetele își bat joc de mine, nici nu se pune discuția de iubita... Câteva dintre rudele mele nici nu mă mai baga in seama (deci asta mă omoară) sunt mai singur ca niciodată. Ce credeți că pot să fac in afara de să mă omor, pentru că mi-e foarte greu și gându că alti sunt mai "rău"nu mă consolează. Vă rog răspunsuri sincere

Răspuns Apreciat de Editori
| al0o0o0 a răspuns:

Pai hai sa o luam cu inceputul. De ce nu ai niciun prieten? Gandeste-te bine la asta. Sigur trebuie sa existe cineva pe lumea asta care ar fi mai mult decat incantat sa-ti fie prieten. Esti prea timid? Rezolva asta. Esti prea rautacios? Rezolva asta. Exista o rezolvare pentru toate, ai nevoie doar de timp, rabdare si determinare. Lasa rudele, faptul ca iti sunt rude nu inseamna ca trebuie neaparat sa-ti fie apropiate, sunt niste oameni care oricare altii pana la urma.
Cat despre suicid, clar nu ar trebui sa faci asta. Suicidul nu face durerea sa dispara, ci o paseaza la altii. Chiar iti doresti sa stii ca ai tai sunt in suferinta maxima, ca plang si ca te jelesc zi si noapte, totul din cauza ta? Sigur ca nu vrei, adica sper ca nu vrei.Totul se va rezolva cu timpul, stai linistit.
Oricum, daca vreodata mai ai nevoie de ajutor in privinta asta nu ezita sa-mi dai mesaj, o seara frumoasa sa ai si sper sa-ti rezolvi problema cat mai curand!

1 răspuns:
| Benny09 a răspuns:

LOL! Ce amuzant ești, prietene. "să te omori"? Mereu râd când văd din ăștia care faceți din cal, armăsar. Nu se moare din asta. Eu am 30 ani și am rămas fără prieteni. Când am început să selectez care merită să rămână pe lângă mine, atât am selectat până am rămas fără nici unul. Prietenii vin și pleacă, la fel ca zilele din calendar și de multe ori fiecare prieten din viața noastră este o lecție pentru noi. Eu am învățat ceva din experiența trăită. Cea mai importantă : să nu mă mai împrietenesc cu toți profitorii și ratații. Crezi că având mulți prieteni ești și happy? Nu cantitatea contează, ci calitatea lor. Decât să îmi pierd timpul în prezenta unor persoane pe care nu le suport doar pentru a nu mă simții singur, mai bine lipsă. Unde vezi prieteni mulți, găști spre ex. Acolo nu este prietenie. Ei sunt prieteni doar pentru distracție. Am la muncă specimene care se întâlnesc într-un grup mai mare și pe lângă alte jocuri se mai și droghează. Consumă și băuturi alcoolice. Tu ți-ai schimba stilul de viață doar pentru a fii acceptat într-un grup de persoane? Tu te-ai droga ca să pari și tu de gașcă? Ai consuma alcool în exces cât să nu mai știi de tine? Ei bine, eu nu sunt pregătit pentru asta și mai bine fără prieteni decât în preajma acestor specimene cu anturajul ciudat. Niciodată să nu te schimbi pentru cineva.
În schimb mai există și prietenii adevărate, bazate pe încredere. Însă o prietenie adevărată o întâlnești foarte rar. Oamenii în ziua de azi numai te folosesc și te aruncă precum o pereche de papuci. Până și câinele este mai credincios decât omul.
Vrei iubire, vrei relații cu fete? Toate la timpul lor. Nu vine apocalipsa doar din atâta.