| Roxana_4206 a întrebat:

Deci Am 15 Ani, Iar Prietenul Meu Are 17. Ne Intilnim De Vreo 6 Luni.Problema E Ca Ne Vedem Rar Deoarece Parintzii Mei Nu Prea Ma Lasa Pana Tarziu In Orash. Iar Anul Nou Ar Fi Trebuit Cu El Sa`l Petrec Dar Nu Mau Lasat sad. Cum Ash Putea Sa Le Explic Parintzilor Ca Sunt Un Pic Mai Mare Si Sa Aiba Incredere In Mine Sa`mi Dea putina Liberate? Deoarece I`mi Ador Prietenul Si Vreau Sa Ne Petrecem Cat Mai Mult Timp Impreuna.

Răspuns Câştigător
| Tibhar a răspuns:

Si eu am 17 ani si prietena mea are 13 chiar aceiasi problema are si ea nu o lasa seara doar asa rar pe afara parerea mea cum i-am spus si ei sa incerci sa iti spui punctul de vedere in fata parintilor si sa nu te lasi condunsa, asta nu insemna sa fi obraznica si sa faci ce vrei.
app: l-au cunoscut pe baiat? daca nu incerca si asta poate o sa le placa si reusesti

bafta>big grin

4 răspunsuri:
| TwEEty_9286 a răspuns:

Pai, intai spune-le parintilor ca prietenul tau este de incredere, poate acesta este un motiv, sau ei sunt niste parinti mai protetori si iti vor doar binele, dar atunci cand tu te simti pregatita vorbeste deschis cu ei si explica-le intreaga situatie! pa pa*

| H4cK3r a răspuns:

Incearca sa pleci de acasa si sa lasi un bilet in care scrii ca simti ca nu esti iubita, ca nu te intelege nimeni etc. works all the time!

| hhhdd a răspuns:

Inainte sa-i judeci, pune-te si tu putin in locul parintilor tai. Tu esti de fapt inca un copil, ai vrea sa te lase de revelion sa stai toata noaptea cu iubitul tau?!"Si La Varsta Asta Ar Trebui Sa te Preocupe Alte Lucruri"

| mariusik116 a răspuns:

Impune-te si fi foaaaaarte insistenta! Arata-le ca esti matura si responsabila si invita-ti prietenul sa iti cunoasca parintii...asa sigur ii imbunezi deoarece le arati ca ai incredere in ei si ca ai intentii serioase cu baiatul asta si poate o sa vada si ei c vezi si tu in elbig grin