| CrinaCorban a întrebat:

eu am o verisoara care desi eu nu-i fac nimic rau ea ma da de gol tot timpul orice as face dar eu daca ii zic ceva se supara pe mine si ma ameninta ca ii spun unei persoane ca imi place de el desi nu este adevarat ce sa fac? astept cat mei multe respunsuri! miltumesckiss

5 răspunsuri:
| Kimmy22 a răspuns:

Hello! Pai: ori ii este ciuda pe tine (adica tu poti face anumite lucruri pe care ea nu le poate), ori e foarte rautacioasa. Dar incearca sa nu ii mai spui secretele tale. Presupun ca verisoara ta are o varsta frageda, nu-i asa? Astept raspuns:*

| CrinaCorban explică (pentru Kimmy22):

De fapt ea e mai mare ca mine tocmai asta e problema:p

| Kimmy22 a răspuns (pentru CrinaCorban):

Aha..pai in acest caz e mai rau...decat daca ar fi fost mai mica.

| mira26 a răspuns:

Verisoara ta seamana cu o surioara mai mica disperata dupa atentie, care se gandeste ca ce nu are ea nu trebuie sa aiba nimeni.Incearca sa vorbesti cu ea doar in limita relatiei de rudenie dintre voi, nu o trata ca pe o prietena cerandu-i sfaturi sau povestindu-i intamplari din viata ta.Ca sa nu se bage in treburile tale mai poti incerca sa o ignori sau sa nu o lasi sa participe, iar daca ea iti va da de gol comportamentul justifica-te prin faptul ca tu te comporti in functie de atitudinea ei fata de tine.Si sa nu uiti:daca o persoana e rea cu tine intr-un anumit moment iar mai tarziu se transforma in cel mai bun prieten, pazeste-te pentru ca minunile nu se petrec in fiecare zi.Ai grija de tine!