|

Buna TPU! Eu cu alex am format o "banda" ca-n gta sa dar abia facem 12 ani si avem deja 4 membrii, deci, ce sa facem, o lasam asa cum e caci nimeni nu crede ca cineva mic e intr-una sau o tinem doar in joaca ca nu stiu...astept un raspuns caci deja am luat jocul in serios...

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună, Ricardo! Părerea mea este că dacă iubești cu adevărat muzica și vrei să ajungi departe, joacă-te! Fă ceea ce faci din pasiune și dăruință, și nu îți spune că dacă ai 12 ani și o bandă nimeni nu te ia în serioas. Uită-te la copii care s-au lansat (Cleopatra Stratan, la noi, Connie), sau chiar adolescenți (Justin Bieber cred că este cel mai cunoscut, dar mai sunt și Chriss Brown, un tip de 11 ani de la Americas Got Talent etc.). Unii au ajuns nume mari, alții sunt încă la început. Dar toți au ceva în comun- pasiunea pentru muzică. Crezi că Bieber, Brown, Connie sau alții ar fi ajuns departe dacă nu și-ar fi luat inima în dinți și dacă n-ar fi mers la o preselecție? Eu mă îndoiesc!
Ideea este că dacă îți place ceva, fă acel ceva. Nimeni nu îți garantează că mâine va veni ProTv-ul la tine la ușă sau o mega companie de discuri, dar cel puțin faci ceva pentru sufletul tău. Și nu ai cum, dacă perseverezi, îți place, ești dedicat și bun (și mai ales dacă aduci lucruri noi), să nu ajungi departe. Numai că știi tu, nu întotdeauna imediat! Depinde de multe variabile.
Baftă, și fie ca visurile tale să se îndeplinească! Ține minte totuși- numai de tine depinde aceast aspect!
O zi faină, și numai bine!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa si ce faceti voi daca sunteti o banda macar in acel joc era un individ care fura masini si avea de facut multe misiuni dar voi ocupativa de ceva mai interesant nu va luati dupa un joc ipocrit ca aduce consecinte grave.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Baiete, momentan nu o lua foarte in serios. Ca sa-ti faci o banda de-aia trebuie sa te bazezi pe una sau mai multe afaceri din care sa scoti ceva. Asa in joaca merge, dar iti zic, nu te apuca de chestii serioase pana nu esti perfect informat. Cauta printre Bloodz si Crips si vezi cum merg lucrurile cu gastile astea. Mult noroc iti urez oricum.
Sper ca te-am ajutat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ma refeream la benzi desenate despre GTA SA...problema e ca ramasesem fara net iceman si ma grabeam...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cu membrii ma refeream la cei care joaca pentru ca sa imi dea idei si filmulete(banda desenata era virtuala)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce fel de banda? Daca zici ca in gta banuiesc ca de teroristi si daca e asa eu spun ca ati innebunit:O

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează