Tre sa iti vina menstruatia, acel lichid poate fi din cauza ca te exciti, are rol de lubrefiere.
Oricum, nu ti-as indica sa iti introduci degetele, sa te joci cu clitorisul ar fi ok (cred, dar nu prea ar fi
) )
Doamneeeeeeeee, sa inteleg ca ai 10-11 ani si te masturbezi?:o:o chiar traim in epoca vitezei si a curiozitatii...sunt mama a 2 ingerasi, si nu pot sa concep asa ceva, imi e greu sa cred ca fetele de 10 se masturbeaza![]()
la 10 ani invatam, ma jucam cu papusile improvizate de mine, era frumusetea copilariei mele, dar voi ce faceti? va nenorociti de micute..nu te judec si nici nu te condamn, dar...
O zi frumoasa sa ai
Dar si eu invat si sunt buna la scoala. mie nu imi place sa ma joc cu papusile nu mi-a placut never.
Draga mea..nu te-ai gandit ca masturbandu-te mereu iti poti provoca rana/infectie? esti mica pentru practicarea acestui vici/curiozitate etc. spala-te cu ceai de musetel si lasa "pasarica" ta asa cum trebuie sa fie... NEATINSA...
E normal asta..chiar daca te masturbezi sau nu. asta dispare dupa ce ti se regleaza menstruatia! dar incearca sa te ingrijesti..sa ai o igiena regulata!