anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună TPU, fostul mi-a scris peste 2 luni 2 mesaje lungi unde și-a cerut iertare pentru că m-a jignit și s-a comportat urât cu mine, a zis că știe că îl urăsc și vrea să îmi schimbe aceste gânduri și m-a sunat a doua zi și mi-a argumentat de ce a făcut asta. Eu efectiv am vrut să îi dau o șansă pe parcurs dar nu i-am zis lui asta pentru că am înțeles că era altă chestie și relația noastră nu trebuia să se termine așa, el a zis că mă sună și a 2 zi și a 2 zi a dispărut complet și nu m-a sunat și nici nu a intrat defel pe net și nu mi-a zis absolut nimic.De ce credeți că a făcut așa? Luând în considerare că am avut o relație la distanță și cauza că ne-am despărțit tot a fost că m-a ignorat un timp.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Anee1667 a răspuns:

Bună.
Eu consider că acest băiat nu e pentru tine. Într-o relație ambii parteneri oferă : atenție, înțelegere, iubire, sinceritate, încredere și sprijin. Un om care te iubește nu te va atinge niciodată cu un limbaj sau comportament urât, un om care te iubește va lua inițiativă și va face ca lucrurile să meargă în ciuda distanței sau a diferențelor dintre voi, un om care te iubește atunci când simte că lucrurile se consumă îți explică și se retrage din viața ta așa cum a și intrat cu respect și calm.
Nimeni nu poate fi absent în viața ta o perioadă, nimeni nu te poate lăsa să treci singură prin anumite lucruri și apoi să se întoarcă cu scuze și regrete. Oamenii care te ignoră sunt oameni de care nu ai cu adevărat nevoie, în viață există anumite reguli "Oferi? Primești." Oferi afecțiune? Oferi atenție? Ar trebui să le primești înapoi măcar pe jumătate.
Doar pentru faptul că ai primit două mesaje lungi și un apel nu ar trebui să-ți oferi iertarea cu ușurință. Proababil te va face să crezi că lucrurile s-au schimbat, că el s-a schimbat și va călca din nou strâmb.
Dacă nu te-a mai căutat nici nu-i oferi motive să o facă, s-ar putea doar să se joace cu ceea ce tu simți.
Mare grijă decizia îți aparține.
Numai bine!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă te ignoră atât și în continuare face așa nu-ți mai bate capu. oricum de obicei după despărțire schimbările țin o lună-2 până vă reobișnuiți unu cu altul și după e iar la fel. rar s-a întâmplat chiar să se schimbe cineva după despărțire

| WMoJoS2016 a răspuns:

Incearca sa dai tu de el sa clarificati mai bine lucrurile, sa va puneti de comun acord ca relatia sa fie mai buna daca consideri ca de data asta va fi ceva mai diferit.
Poate omul intr-adevar s-a mai schimbat si stie ce a gresit, cred ca merita o a doua sansa.
Incercati vreo 2 saptamani si vezi daca s-a mai schimbat ceva sau totul e fix in acelasi punct de unde s-a terminat totul.
Tu stii cel mai bine ce sa faci!
Numai bine!

| Ona234 a răspuns:

Poate a fost beat și a doua zi și-a dat seama, sau de ia după și-a dat seama de niste motive pentru care efectiv nu mai voia să fiți împreună iară