Presupunând că te referi la unul tonifiat, niciun aliment n-o să te ajute . Mănâncă sănătos și fă sport.
Da nu îti este rusine măi needucatule, aşa te-a învaţat maicat. Eu am întrebat frumos bãi nesimţitule să îti fie ruşine nu te cunosc cine eşti, de unde eşti dar toturi dacă te-aş cunoaste mi-ar fi rusine ca te cunosc nesimţitule auzi tu la el "târfă" aşa te-a educa maicăta băi! În ce lume trăim si cu ce prişti trăim pe lume da unde scrie în regulamentul saitului că nu am voi să întreb aşa ceva.
Nesimţitule
Stii sa scrii ca nu mi se pare in plus ai folosit nesimtitule de vreo 3-4 ori si inventezi cuvinte
A si nu te lua de cineva fara sa ii cunosti trecutul
Poate tu ai avut parte de iubire si nu ai fost batuta
Poate tu ai fost in apele tale acasa si nu iti doreai sa termine prieteni temele ca sa poti pleca de acasa cat mai repede si poate tu nu trebuia sa mai ai grija si de sora ta mai mica cat mama ta era la servici iar tatal in carciume sau acasa si se imbata
Toate astea m-au facut omu de acum si eu nu stiu termenul de iubire parinteasca
Singura mea familie imi sunt prieteni frati si iubita(da un om asa nesimtit si needucat cum ai spus poate iubi si sa fie iubit)
Poate pe tine te ajuta taicatu sau maicata la teme sau te verificau
Poate pe tine te ajuta daca te raneai sau te durea ceva
Pe mine doar mama celui mai bun prieten al meu (care stie prin ce am trecut pana la varsta de 14 aproape 15 ani) ma ajuta