| AndddRu a întrebat:

TPU!
In spatele bloculuui, e o fetita de 9 ani, foarte tampita si enervanta.
Toti copiii, si eu whistling, ne luam de ea. si ieri ne-a spus bunicasa ca o sa cheme politia raised eyebrows.
Parintii ei, si bunica au probleme cu capu feeling beat up.
Daca vine, politia, ne poate da amenda, sau ce?! :-s
Scuzati categoriaa, funda.

8 răspunsuri:
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Şi voi demonstraţi că sunteţi la fel de "tampiţi şi enervanţi" ca ea după cum vă comportaţi. Chiar nu puteţi s-o ignoraţi, dacă nu puteţi să vă comportaţi frumos cu ea? Sunteţi mai mari, comportaţi-vă de vârsta voastră.
Vă face plăcere să vă luaţi de un copil mai mic ca voi, care nu are nici o vină?
Dacă vine poliţia şi vă dă amendă, vă zic sincer că meritaţi.
Data viitoare să conştientizaţi.

| AndddRu explică (pentru MalleusMaleficarum):

Nu, nu putem sa o lasam in pace happy
Pare un copil foarte cuminte, dar ne înjură, se duce la interfoane, şi face mişto de părinţii noştrii gen : Ce faci, Mitzza, mi.a fost dor de tine happy, ne întălnim şi astă seară.
Dă cu pietre, ne udă.
deci, nu happy

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru AndddRu):

Nu ai menţionat de asta.
Atunci du-te şi vorbeşte cu părinţii ei, sau cu bunica ei care vroia să cheme poliţia. Ia şi un părinte cu tine să fii luată în serios, şi încetează s-o agresezi că şi tu o să fii la fel de vinovată ca ea.
Nu zic să întorci şi celălalt obraz, ripostezi într-o manieră deşteaptă, zicându-le părinţilor ei ce le face odrasla.

| AndddRu explică (pentru MalleusMaleficarum):

Multumescbatting eyelashes

| IlyncaFio a răspuns:

Pai in cel mai rau caz da, dar depinde si ce i-ati zis, sau daca nu i-ati zis ceva grav, veti scapa cu o mustrare.

| AndddRu explică (pentru IlyncaFio):

Păi, îmi amintesc că eu i.am dat o palmă, când m.a împins pe scări.
are o forţăă.
bine, în clasa a 4a să ai 61 de kg.
îţi închipuui laughing

| IlyncaFio a răspuns (pentru AndddRu):

Da inteleg, dar nu prea cred ca o sa primesti amenta, o sa scapi cu o mustrare,
si sa stii ca sunt de acord cu MalleusMaleficarum.

| happynaku a răspuns:

happy Enervantă în ce sens? Şi voi la 9 ani eraţi enervanţi pentru cei mai mari. Probabil nu are cu cine se juca de vârsta ei, încearcă să intre în grupul vostru, vrea să fie la fel ca voi... Dacă aţi reuşi să o integraţi într-un fel sau altul în activităţile voastre probabil s-ar rezolva şi posibila problemă cu poliţia big grin