|

Buna TPU, In trecut am avut o intrebare despre o prietena, dar acum vin cu un subiect si mai si.

Deci o fata cu care ma inteleg foooarte bine sa "indragostit"(ii place ) de un baiat(mai idiot, tembel dupa mine; genul rau care chiuleste si fumeaza chiar daca e destept)asa si ea a strabatut acum cateva zile cu acel baiat tot orasul(Ramnicu Valcea, nu e mult) doar ca ea sa incerce sa fumeze ca sa. i creasca lui in ochii?Si eu ma intreb, A meritat? Cat de puternica sa fie acest sentiment? Ziceti si voi! Dau Fuundaaaa pentru un raspuns bun si sincer

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună! În primul rând, noi, fetele, avem câteodată niște gusturi la băieți de te doare capul, sau cel puțin la prima vedere! Și îți zic asta din proprie experiență. Mereu ne simțim cumva atrase de ceea ce este total diferit de noi.
Acesta ar putea fi și motivul pentru care amica cu pricina este îndrăgostită de un tip genul șmecher, cool, care trebuie să facă chestii mișto ca să prindă bine la gagicile naive (părere de mascul adolescent tip alpha).
Întrebarea ta finală văd că este: a meritat? Păi... sincer, nu pot să îți spun decât părerea mea. Nimic în viață nu este întâmplător și rău în și prin sine. Adică, faptul că amica e îndrăgostită de Don Quijote poate ție îți pare rău, și poate și ei într-un final o să i se pară așa, dar asta nu înseamnă neapărat evidentul e rău? De ce? Pentru că mult discutata noastră amică poate că va învăța, în acest mod, o lecție importantă: că pentru a fi cu un băiat pe care să-l meriți trebuie să fi tu însuți (nu să fumezi, să faci sex ca să fi cool sau să-i demonstrezi lui că poți, și orice altceva ce în final nu te definește, ci doar te îndepărtează de la a te cunoaște mai bine).
Din nou, poate acest eveniment înălțător prin care treca fata, îi va deschide noi oportunități și posibilități de discuții cu oameni cu care înainte nu a mai discutat la fel de sincer (un amic/ ă care îi vrea binele și încearcă să o ajute). Sau poate pur și simplu va prinde la minte. Cine știe?
Îți sugerez să te gândești mai bine asupra aspectelor bine-rău, iar dacă vrei sugestii caută Neale Donald Walsch (primele lui 3 cărți) pentru un posibil răspuns și/ sau interpretare la anumite întrebări comune în viață.
Din nou, răspunsurile cu adevărat importante trebuiesc căutate în tine! Și în discuțiile cu amica ta! Vezi care e părerea ei asupra situației fără să o judeci, și poate o vei putea ajuta. Poate ceea ce face e ...2004 - 2179 + Vezi răspunsul întreg

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E puternic precum un carnat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uneori iubirea este oarba...si poti sa faci si cele mai nebanuite lucruri pentru persoana iubita.Ne este usor sa criticam din exterior dar cu siguranta s-a gandit inainte sa ia acele decizii.Cu totii suntem dispusi sa facem sacrificii intr-o oarecare masura pentru persoana iubita, dar depinde de personalitatea fiecaruia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează