anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietena de a mea a primit o propunere de la o tipa care cica e fotograf sau ceva de genul.Ia propus sa faca niste poze imbracata cu niste rochii.M.am bagat si eu pentru ca spunea ca mai are nevoie de o fata.Ne vom intalni cu persoana respectiva luni sa discutam.Mie imi e frica totusi.Daca nu e adevarat. Daca Doamne fereste vom pati ceva? Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Luati neaparat un adult cu voi, de preferat tatal unei dintre voi. Nu mergeti nicaieri cu persoane necunoscute si nu va intalniti, nici macar in locuri publice, fara sa mai fie cineva cu voi.

| biabiancal77 a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca vom fi platite.

| BroascaCuElice a răspuns:

Pai, atunci nu ar trebui sa va intalniti cu ea intr-un loc izolat

| biabiancal77 a răspuns:

Ne vom intalni intr.un loc public:parc sau cafenea.Iar mama prietenei mele are incredere dar totusi a spus ca v.a vorbi si ea cu persoana respectiva.

| Mihaelablabla a răspuns:

Păi acum depinde și de tipa fotograf, de unde ați luat-o, cum v-a găsit, dacă mai are shootinguri etc.

| biabiancal77 a răspuns (pentru Mihaelablabla):

Pai tipa respectiva a contactat.o pe prietena mea pe facebook.Eu m.am uitat pe profilul ei si am observat ca a fost creat acum o saptamana si mi se pare dubioasa chestia asta.

| christall a răspuns:

Spune-ti parintilor sau cuiva de incredere unde va duceti, adresa unde are loc fotografierea. Daca sunteti minore luati un major cu voi.