Fa tu primul pas.Demontreaza-i ca o iubesti![]()
Unei fete ii place sa-i demonstrezi asta.Fa-i o surpriza.Nu stiu...du-te la ea acasa cu niste baloane si cu un ursuletz, sau poate niste flori. Poti sa cumperi doua bratari dea-le identice si sa-i zici ca nu va veti desparti niciodata.
Iti garantez ca nu iti va refuza propunere.La varsta asta, posibil sa mai aveti certuri foarte banale, dar toti le au![]()
Spune-i ca regreti si ca nu pooti fara ea.Stiu sigur ca asteapta sa fie rugata si ca crede ca nu e de vina.Nu ai ce-i face.Nu-si va scoate acel gand din cap.
Sper ca te-am ajutat
fundita?
Bafta!
Sun-o. Încearcă să vorbești cu ea. Spune-i că sunteți BFF și că nu trebuia să vă certați pentru niște chestii inutile, chiar prostești.
Cere-ți scuze tu prima, deoarece așa este frumos.
Apoi... vezi cum reacționează. Dacă îți este o bună prietenă și ține la tine, își va cere și ea scuze și vă veți împăca ![]()
După ce treceți peste această fază, mergeți la un film sau la un suc. Mai râdeță și voi puțin de acest moment... când v-ați certat
1. vineri 13 are efect numai daca tu crezi in el.
2. e normal sa va schimbati, oamenii se schimba mereu cand cresc si la caracter si mentalitate.
3.cauta sa descoperi ce o deranja de la discutiile alea banale si incearca sa discuti deschis cu ea pe tema asta.aceea ca v-ati schimbat aman2.
Buna! imi zici nsite detalii.ce discutii banale...ca altfel nu te pot ajuta![]()
Buna! Eu cred ca ar fi mai bine sa faci tu primul pas.De unde stii, poate si ei ii pare rau ca v-ati certat.App, eu cred ce cel mai bun remediu este sa-ti ceri iertare, sa-i spui ca ai avut nervi si ca nu ai vrut sa va raniti una pe alta.
Eu asa as face! Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
samynța întreabă: