)6.de ce? si cand i-am zis ca i-am dat sangele la ureche a ras 7.de ce?, cand am iesit in curte eu cu o colega sa ne batem cu zapada i-am certut unui baiat bulgare si fostul face ia de aici si da in mine si am zambit amn2 i-am dat un bulgare in cap a zambit si a venit aproape de mine sa dea 8.de ce? si pe fosta lui iubita colega mea dupa care a fost cu mine acum nu o lasa sa treaca adica ii imita pasi se duce ea in alta parte, iar el nu o lasa sa treaca mi-e mi-au zis niste fete ca isi bate joc (nu din scoala de la mine) 9. voi ce credeti de ce face asta? 10.pe cine place mai mult pe mine sau pe aia? 11.credeti ca cu mine vrea sa fie din nou? dau funda la cel/cea care a raspuns la toate intrebarile 1, 2! multumesc si scuze pentru scris ma grabeam si abia m-am trezit
)6.de ce? si cand i-am zis ca i-am dat sangele la ureche a ras 7.de ce?, cand am iesit in curte eu cu o colega sa ne batem cu zapada i-am certut unui baiat bulgare si fostul face ia de aici si da in mine si am zambit amn2 i-am dat un bulgare in cap a zambit si a venit aproape de mine sa dea 8.de ce? si pe fosta lui iubita colega mea dupa care a fost cu mine acum nu o lasa sa treaca adica ii imita pasi se duce ea in alta parte, iar el nu o lasa sa treaca mi-e mi-au zis niste fete ca isi bate joc (nu din scoala de la mine) 9. voi ce credeti de ce face asta? 10.pe cine place mai mult pe mine sau pe aia? 11.credeti ca cu mine vrea sa fie din nou? dau funda la cel/cea care a raspuns la toate intrebarile 1, 2! multumesc si scuze pentru scris ma grabeam si abia m-am trezit					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Moama ce de intrebari... iti dau un simplu raspuns: nu mai tanji dupa un lucru(o persoana) dupa care tanjeste toata lumea, iar atunci o sa vine el la tine