| E1Bull a întrebat:

stiti eu nu am vise(cand dorm)nici cosmare, oare de ce, funda cel care imi explica.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Deoarece dormi cu mintea impacata si nu dezvolti vise in somn.

| Andreutza1998 a răspuns:

Poate esti si prea obosita, si cum a zis si teodorabrsvn, nu mai ai timp sa visezi sau sa ai cosmaruri\\

| teodorabrsvn a răspuns:

Visele fac parte din a3a etapa a somnului, daca nu dormi cat ii trebuie organismului nu mai ajungi la a3a etapa si nu poti sa visezihappy

| teodorabrsvn a răspuns:

Visele fac parte din a3a etapa a somnului, daca nu te odihnesti suficient nu poti ajunge la a3a etapa deci nu poti visa

| bujorica a răspuns:

Pai nu e prea bine sa nu ai vise tongue insa e bine sa nu ai cosmaretongue oamenii au vise at cand dorm bine linistiti fara griji (eu am vise aproape in fiecare noapte happytongue)
cosmarurui ai atunci cand te-ai uitat la vreun film horror thriller etc.sau ai vazut ceva ce tea inspaimantat big grin sper sa ai vise happy si sper ca ti-am fost de folos happy
pont:incearca sa te relaxezi pentru a avea vise

| bitzu14 a răspuns:

E super bine daca nu ai vise daramite cosmare, atunci cand nu ai vise inseamna ca ajungi automat in stadiul de somn profund si nu ai de ce sa-ti faci griji deci daca nu ai vise inseamna ca dormi foarte binewinking

| E1Bull explică:

Pai eu ma culc la 9:30 si ma trezesc la 10:00 in timpul vacantei(10:30)Cate ore trebuie sa dorm(apropo sunt baiat)tongue

| cristina_2596 a răspuns:

Buna, pai visele apar de cele mai multe ori cand persoana respectiva este obosita, deci nu te speria vor aparea si ele, sper ca te-am ajutat!