Buna! In primul rand, nu este materialista. Ceea ce ai descris tu, este tipul de femeia care cere bani de la iubitii lor si care vrea DOAR barbati cu bani.
Insa tu vrei multi bani, dar. macar sunt bani munciti de tine. Deci nu e nimic anormal in asta. Nu este materialista, pur si simplu vrei sa ai multe lucruri, iti doresti de toate, dar din pacate nu poti... Mai asteapta un an si dupa te poti duce la munca, iti fac propriul ban si iti iei ce doresti! Sper ca te-am lamurit. Sa ai o zi frumoasa!
Păi atunci îți sugerez ca imediat ce termini liceul să urmezi un curs de calificare sau mai multe, cu care să te poți angaja. Și după aia ai să vezi că o să fii sătulă să completezi CV-uri și să cauți oferte de muncă, mai ales în România, e jale cu salariile astea mici. Dar probabil ar fi suficient pentru nevoile tale personale, mai bine decât deloc. Când te gândești la sume mari de bani trebuie să-ți faci și un plan.
Nu am nevoie de nici macar 1 leu de la vreun băiat...cum ar fi că săracul sa aibă un salariu decent și să îi cheltui eu pe haine, telefoane etc...o sa muncesc eu..nu mai am nevoie să mă întrețină nimeni! Mi.a ajuns!
Buna.
Esti sigura ca iti doresti bani si nu ceea ce ai putea sa faci cu ei? Pana la urma in asta nu este nimic gresit, e chiar ceva de apreciat ca incerci sa castigi niste bani corect, ajutand intr-un fel societatea sa se dezvolte, spre deosebire de cei care stau si beau, fumeaza si se drogheaza pe banii parintilor.
La faza cu parintii probabil nu iti vor raul, dar asa sunt mai toti parintii, pana la urma cei mai multi dintre noi au trecut prin asta cand erau mai mici. Nu o sa ai nevoie la infinit de banii parintilor, pana la urma o sa ajungi sa iti castigi tu proprii bani si sa faci absolut orice vrei cu ei, si stiu ca este foarte usor de zis, dar momentan obiectivul tau este sa inveti ca sa iti asiguri un viitor si niste bani mai tarziu, tocmai ca sa iti cumperi aceste lucruri. O sa vezi ca timpul nu trece asa de greu, si o sa ajungi si tu sa iti castigi proprii tai bani si sa nu mai depinzi la infinit de parintii tai.